Νήπιο φτιάχνει cupcakes χρησιμοποιώντας μίξερ - Είναι σκέτη γλύκα

Η μικρή Rose λατρεύει τη μαγειρική και στην ηλικία των τριών ετών ξέρει να φτιάχνει κέικ, muffins, πίτσες και πολλά ακόμα.

Η Rose Parish είναι μόλις τριών ετών και έχει ήδη το δικό της κοινό στα Social Media. Είναι μία εκκολαπτόμενη σεφ και οι γονείς της δημοσιεύουν βίντεο και φωτογραφίες από τις συνταγές που φτιάχνει.

Στην τέχνη της μαγειρικής τη μύησε ο μπαμπάς της Bobby Parish. Ο Bobby δηλώνει ερασιτέχνης σεφ και του αρέσει να μαγειρεύει υγιεινά και σπιτικά φαγητά. Μάλιστα, ο έχει δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο YouTube με τίτλο, FlavCity with Bobby Parrish, όπου δημοσιεύει βίντεο με την κόρη του από όταν ακόμα το κοριτσάκι ήταν μωρό.

Η μικρή Rose πρωταγωνιστεί στα περισσότερα βίντεο του διάσημου μπαμπά και έχει κάνει πάταγο στο YouTube. Στο παραπάνω βλέπουμε τη μικρούλα να φτιάχνει cupcakes και μας δείχνει βήμα-βήμα τη διαδικασία. Η Rose δεν μετρά απλώς τα υλικά. Κάνει όλη τη διαδικασία μόνη της και χρησιμοποιεί το μίξερ χειρός για να ανακατέψει σωστά το μείγμα και να πετύχει την κατάλληλη υφή.

Η Rose έχει πλέον τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τις 230 χιλιάδες. Τον λογαριασμό της διαχειρίζονται οι δύο γονείς της και δημοσιεύουν βίντεο με την μικρούλα να φτιάχνει κάθε λογής συνταγές και να δοκιμάζει φαγητά.

nipio-mageireyi.jpg

Η μικρή είναι τρισχαριτωμένη, τρομερά άνετη στον φωτογραφικό φακό και την κάμερα και έχει ήδη μάθει να φτιάχνει κέικ, muffins, πίτσες και πολλά ακόμα φαγητά, σνακ και γλυκά.

https://www.instagram.com/p/CeoV-Ltg0dq
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved