Τέλειος συγχρονισμός: Μωρό και γάτα ξυπνούν την ίδια ώρα

Το μωράκι τεντώνεται κι αμέσως ξυπνάει η γάτα που κοιμόταν δίπλα του.

Πολλοί γονείς θέλουν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν με ένα κατοικίδιο στο σπίτι. Και η πρώτη επιλογή για τους περισσότερους, είναι η γάτα.

Ουκ ολίγα βίντεο υπάρχουν στο διαδίκτυο με τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε μωρά και γάτες που κοιμούνται μαζί, παίζουν... αγκαλιάζονται.

Είναι τόσο στενή η μεταξύ τους σχέση που συχνά η γάτα ακολουθεί το πρόγραμμα του μωρού.

Στο βίντεο που θα δείτε, μωρό και γάτα έχουν τον απόλυτο συγχρονισμό.

Το μωράκι που κοιμάται σχεδόν καθιστό, κάποια στιγμή χασμουριέται και τεντώνεται έχοντας ακόμα κλειστά τα μάτια του. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου ξυπνάει κι η γάτα που κοιμόταν ήσυχα δίπλα του και κοιτάζοντας το μωρό, χασμουριέται κι αυτή με τη σειρά της.

Τρεις λόγοι για να πάρετε γάτα στα παιδιά

Διδάσκουν υπευθυνότητα

Η φροντίδα της είναι μια όμορφη ασχολία για τα μικρά παιδιά. Δημιουργήστε πρόγραμμα που θα του θυμίζει τι πρέπει να κάνει καθημερινά: τάισμα γάτας, γεμάτο το μπολ με το νερό κ.λ.π.

Ηρεμούν ένα παιδί

Αν έχετε ένα αγχώδες παιδί που στρεσάρεται εύκολα και απασχολούν το μικρό του μυαλουδάκι πολλά πράγματα, η φροντίδα και το παιχνίδι με μια γάτα θα το βοηθήσει να ηρεμήσει και να χαλαρώσει.

Είναι αστείες, χνουδωτές, παιχνιδιάρες και αγαπησιάρες

Οι γάτες είναι ήσυχες και λατρεύουν τον ύπνο. Δεν χρειάζονται βόλτα, ενώ μια μικρή μπαλίτσα ή ένα μικρό άλλο παιχνίδι τις κάνει να παίζουν με τις ώρες.

DPG Network
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved