Αγοράκι αποκοιμήθηκε με το φαγητό στο στόμα - Δεν μπορούσε να ανοίξει τα μάτια του

Αυτό το αγοράκι ήταν τόσο κουρασμένο που κοιμήθηκε έχοντας το φαγητό στο στόμα.

Τα παιδιά όταν είναι κουρασμένα γκρινιάζουν και θέλουν να κοιμηθούν.

Ακόμα κι αν πεινάνε, δύσκολα καταφέρνουν να ολοκληρώσουν το φαγητό τους, λόγω της κούρασής τους. Τρίβουν συνεχώς τα μάτια τους, μετακινούνται στο κάθισμά τους, ανακατεύουν το πιάτο τους. Γενικά βγάζουν γκρίνια.

Το αγοράκι που θα δείτε στο βίντεο, αντέδρασε με ένα διαφορετικό τρόπο. Αποκοιμήθηκε!

Φόρεσε τα πιτζαμάκια του – προφανώς για να είναι έτοιμο για ύπνο - και την ώρα που έτρωγε, δεν κατάφερε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά, και κοιμήθηκε.

Το μουτράκι του είναι γεμάτο από το φαγητό κι παρότι ένας από τους γονείς του μετακινεί το μαξιλάρι στηρίζοντας το κεφαλάκι του με το χέρι, ο μικρούλης συνεχίζει τον ύπνο του.

Τα καλύτερα σνακ για τα παιδιά πριν πέσουν για ύπνο

Θυμάστε εκείνη την παλιά συμβουλή που έδιναν οι γονείς των γονιών μας, για το ζεστό γάλα πριν τον βραδινό ύπνο; Τα γαλακτοκομικά περιέχουν τρυπτοφάνη, για την οποία μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να αυξήσει τη σεροτονίνη, την ηρεμιστική χημική ουσία που προκαλεί υπνηλία.

Οι ειδικοί προτείνουν να συνδυάσετε αυτό το ζεστό ποτήρι γάλα με ένα κράκερ, ένα τοστάκι ή ένα μπολ με δημητριακά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια φέτα τυρί με μερικά κράκερ ή ένα γιαούρτι που θα προσθέσετε μέσα μούρα. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το σνακ δεν είναι επιδόρπιο. Αν θέλουν τα παιδιά σας μια γλυκιά λιχουδιά καλύτερα να τη δώσετε μετά το βραδινό και όχι ως σνακ πριν από τον ύπνο.

Θα πρέπει να σερβίρετε οποιοδήποτε σνακ το παιδί σας μία ώρα πριν κοιμηθεί. Αυτό δίνει χρόνο στο παιδί σας να χωνέψει, εμποδίζοντάς το μάλιστα να χρησιμοποιήσει την πείνα ως δικαιολογία για να μην πάει στο κρεβάτι του για ύπνο

Ιδέες για βραδινό σνακ

  • Γιαούρτι με φρούτο
  • Φρυγανιές με τυρί χαμηλών λιπαρών
  • Στικς λαχανικών με χούμους ή ντιπ γιαουρτιού
  • Φρούτο και ανάλατους ξηρούς καρπούς
  • Παξιμαδάκια ολικής άλεσης με ανθότυρο και ντομάτα
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved