Εσείς ξέρετε ποιος κάνει τη φωνή του Μπομπ Σφουγγαράκη στα ελληνικά;

Η φωνή του είναι χαρακτηριστική και κάνει πολλά παιδικά κεφαλάκια να γυρίσουν όταν την ακούσουν. Ποιος κρύβεται όμως αλήθεια πίσω από τη φωνή του αγαπημένου Μπομπ Σφουγγαράκη στην ελληνική μεταγλώττισή του;

Εσείς ξέρετε ποιος κάνει τη φωνή του Μπομπ Σφουγγαράκη στα ελληνικά;

Οι περισσότεροι θα γνωρίζετε τη φυσιογνωμία του από τα δεκάδες διαφημιστικά σποτ, στα οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

Είναι ο Σπύρος Ζουπάνος, γνωστός τόσο στον χώρο της υποκριτικής –κυρίως του θεάτρου- όσο και σε αυτόν των μεταγλωττίσεων. Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει ολοκληρώσει και τις σπουδές του στη Νομική Κομοτηνής, άρχισε να ασχολείται με μεταγλωττίσεις για να βγάζει τα προς το ζην και τελικά έγινε ο αγαπημένος του χώρου αλλά και ο διάσημος πλέον στον κόσμο των μικρών μας ηρώων Μπομπ ο Σφουγγαράκης.

Εκτός από τον Τετραγωνοπαντελονάκη, έχει κάνει μεταγλώττιση και για την ταινία Μαδαγασκάρη αλλά και για αρκετές ακόμα παραγωγές που έχει αγαπήσει το κοινό. Έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και λατρεύει την υποκριτική. Γι' αυτό και έχει δημιουργήσει τη δική του θεατρική ομάδα, την οποία ονομάζει «Υστερόγραφο».

Όταν του ζητάνε οι φίλοι του να υποδυθεί τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη με τη χαρακτηριστική φωνή του, ζητάει πρώτα από εκείνους να υποδυθούν ότι είναι μαϊμούδες και ύστερα δέχεται να μιλήσει ως Μπομπ.

Ο Σπύρος έχει παραδεχτεί δημοσίως σε παλιότερη συνέντευξή του πως στην αρχή δεν είχε εντυπωσιαστεί από τον συγκεκριμένο ήρωα των κινουμένων σχεδίων όταν ανέλαβε τη δουλειά, όμως στη συνέχεια τον λάτρεψε για το έξυπνο χιούμορ και την καλοσύνη του. Δείτε το παρακάτω βίντεο με απόσπασμα από την αγαπημένη σειρά κινουμένων σχεδίων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved