8+1 πράγματα που πρέπει να κάνετε με τα παιδιά σας πριν τελειώσει το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι σε λίγες εβδομάδες φτάνει στο τέλος του και ίσως να μην έχετε προλάβει να κάνετε αυτά που έπρεπε για να σας βρει ο χειμώνας ανανεωμένους και χαρούμενους. Απευθυνόμαστε σε μαμάδες αλλά και μπαμπάδες που λόγω δουλειάς δεν έχουν καταφέρει να ξεφύγουν έστω και για λίγες μέρες από την καθημερινότητά τους.

8+1 πράγματα που πρέπει να κάνετε με τα παιδιά σας πριν τελειώσει το καλοκαίρι!

Γι' αυτούς λοιπόν έχουμε 8+1 συμβουλές ώστε να προλάβετε να γευτείτε όσο σας απομένει από το φετινό καλοκαίρι, μαζί με τα παιδιά σας. Δείτε ποιες είναι αυτές...

1. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε. Ο χειμώνας που έρχεται σίγουρα είναι πολύ δύσκολος και θα πρέπει να έχετε γεμάτες μπαταρίες.

2. Απολαύστε καλοκαιρινές λιχουδιές. Ένα μεγάλο μπολ με παγωτό μέσα στον χειμώνα δεν είναι και ό,τι καλύτερο γιατί κινδυνεύετε να αρρωστήσετε.

3. Διαλέξτε το θέαμα εκείνο που θα σας έκανε να διασκεδάσετε μαζί με όλη την οικογένεια και κάντε ό,τι μπορείτε για να το παρακολουθήσετε. Θα σας φτιάξει τη διάθεση.

4. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα ρολόγια. Είναι μόνο για να σας υπενθυμίζουν τι πρέπει να κάνετε καθημερινά. Αν απαλλαγείτε από αυτά, σίγουρα θα διώξετε και το άγχος σας μακριά.

5. Απολαύστε την κάθε στιγμή με τα παιδιά σας. Κάθε στιγμή τους είναι μοναδική και θα μετανιώσετε αν δεν το κάνετε.

6. Βρείτε χρόνο για να δείξετε στην οικογένειά σας πόσο την αγαπάτε. Πρέπει πού και πού να επιβεβαιώνουμε στους δικούς μας ανθρώπους τα συναισθήματά μας.

7. Βρεθείτε κοντά στη φύση τώρα που σας βοηθάει ο καιρός. Με βροχές και κρύο δεν θα μπορείτε σε λίγο καιρό από τώρα να κάνετε κάτι τέτοιο.

8. Αφιερώστε χρόνο σε όλα τα μέλη της οικογένειάς σας. Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές.

9. Απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα για όσο καιρό απομένει ακόμα γιατί μετά θα κλειστείτε μέσα στο διαμέρισμα και δεν θα έχετε αυτή τη δυνατότητα για πολύ καιρό μέχρι να ξαναέρθει και πάλι το καλοκαίρι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved