Παιδιά συναντάνε για πρώτη φορά τα νεογέννητα αδερφάκια τους - Δείτε υπέροχες φωτογραφίες (pics)

Ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει την πρώτη συνάντηση παιδιών με τα νεογέννητα αδερφάκια τους και είναι ό,τι πιο γλυκό και όμορφο θα δείτε σήμερα. 

Παιδιά συναντάνε για πρώτη φορά τα νεογέννητα αδερφάκια τους - Δείτε υπέροχες φωτογραφίες (pics)

Η αδερφική σχέση είναι ξεχωριστή. Τα αδέρφια μας, όσα χρόνια και αν περάσουν, είναι το στήριγμα μας, είναι από τους ανθρώπους που μας ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, που μας αγαπάνε άνευ όρων και που ό,τι και να γίνει θα είναι πάντα δίπλα μας.

Αφετηρία της σχέσης αυτή, η μέρα που το μικρότερο παιδί έρχεται στον κόσμο. Το μεγαλύτερο παιδί αποκτά τον ρόλο του μεγάλου αδερφού και είναι ένας ρόλος που θα τον έχει για μία ζωή. Οι στιγμές που τα παιδιά βλέπουν για πρώτη φορά τα αδερφάκια τους είναι μοναδικές. Χαρά, ενθουσιασμός, περιέργεια είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν και η φωτογράφος Monet Nicole τα αποτυπώνει στις φωτογραφίες της με τον καλύτερο τρόπο.

Η Monet εξειδικεύεται στις φωτογραφίσεις τοκετού και πάτα καταφέρνει να απαθανατίσει τα πιο απίθανα στιγμιότυπα. Η φωτογράφος ανεβάζει τις φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Ιnstagram και φυσικά γίνονται ανάρπαστες.

Δείτε υπέροχες φωτογραφίες παιδιών που συναντάνε για πρώτη φορά τα νεογέννητα αδερφάκια τους στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Ιnstagram @monetnicolebirths

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved