Υπέροχο!Δείτε τι φοράει 2χρονο κοριτσάκι προς τιμήν του ιατρικού προσωπικού εν μέσω πανδημίας (pics)

Οι φωτογραφίες της μικρής Eliza κάνουν το γύρo του διαδικτύου για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο.

Υπέροχο!Δείτε τι φοράει 2χρονο κοριτσάκι προς τιμήν του ιατρικού προσωπικού εν μέσω πανδημίας (pics)

Τους τελευταίους δύο μήνες, ο κορονοϊός πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά όλων μας. Στην πρώτη γραμμή της μάχης, οι γιατροί και οι νοσηλευτές σε κάθε νοσοκομείο και χώρα του κόσμου, κάνουν νυχθημερόν ό,τι μπορούν για να φροντίσουν όσους νοσηλεύονται και να κρατήσουμε εμάς τους υπόλοιπους ασφαλείς.

Η ευγνωμοσύνη προς αυτούς τους ανθρώπους εκφράστηκε ποικιλοτρόπως σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάθε Πέμπτη, χιλιάδες πολίτες βγαίνουν στις αυλές και στα μπαλκόνια τους και χειροκροτούν για μερικά δευτερόλεπτα το ιατρικό προσωπικό της χώρας . Η συγκεκριμένη καμπάνια ονομάστηκε #ClapForOurCarers και είναι προς τιμήν του 1,3 εκατομμυρίου ανθρώπων που εργάζονται στον τομέα της υγείας σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Eliza Stonebank είναι ένα κοριτσάκι δύο ετών το οποίο και εκείνο εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς και νοσηλευτές με τον δικό του τρόπο. Η μικρή Eliza, κάθε Πέμπτη φοράει και μία διαφορετική στολή που σχετίζεται με το ιατρικό προσωπικό και βγαίνει στην αυλή για να χειροκροτήσει.

Την ιδέα αυτή εμπνεύστηκε η μαμά του κοριτσιού, Natalie Stoneback, από τη δική της μητέρα η οποία εργάζεται σαν νοσοκόμα σε τοπικό νοσοκομείο. Όσο για τα κουστούμια, είναι όλα χειροποίητα και τα φτιάχνει κάθε εβδομάδα η η ίδια η Natalie.

Δείτε τις φωτογραφίες του 2χρονου κοριτσιού που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Πηγή φωτογραφιών: Facebook Νatalie Stoneback

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved