Η συγκινητική ιστορία της μικρής Λάρα που έγινε άγγελος! (βίντεο)

Ένα κοριτσάκι από την Ουγγαρία, όταν γεννήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έπασχε από σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά της και οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς της πως αν δεν γινόταν μεταμόσχευση στη μικρή, σύντομα θα την έχαναν.

Η συγκινητική ιστορία της μικρής Λάρα που έγινε άγγελος! (βίντεο)

Η μικρή Λάρα πέρασε σχεδόν όλη της τη ζωή μέσα στα νοσοκομεία, δίνοντας πραγματική μάχη για τη ζωή της, καθώς η καρδούλα της δεν λειτουργούσε σωστά.

Οι γιατροί που την είχαν αναλάβει, της έβαλαν μία ειδική βαλβίδα ώστε να της δώσουν λίγους μήνες ζωής ακόμα μήπως και τελικά γινόταν το θαύμα. Δηλαδή δινόταν προς μεταμόσχευση μία καρδιά στη Λάρα.

Η ειδική αυτή βαλβίδα αντέχει στο ανθρώπινο σώμα μέχρι έξι μήνες. Η Λάρα περίμενε 111 μέρες. Η Ουγγαρία, αν και ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει δικαίωμα στις γέφυρες ζωής που δημιουργούνται στην Ευρώπη όταν βρεθεί μόσχευμα καθώς δεν έχει υπογράψει ανάλογη συνθήκη.

Η μικρούλα, «έσβησε» την 112η μέρα λόγω σοβαρών μολύνσεων και ενώ περίμενε να βρεθεί μόσχευμα στη χώρα της. Το βίντεο που ανέβασαν οι γονείς της στο youtube ήταν πριν τελικά η μικρή φύγει από τη ζωή ως έκκληση βοήθειας σε όποιον μπορούσε να βοηθήσει. Δείτε το...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved