Η απίστευτη ιστορία υιοθεσίας του Λίο! (βίντεο)

Η ιστορία υιοθεσίας του Λίο, ενός όμορφου αγοριού είναι πραγματικά απίστευτη και μάλλον δεν θα την έχετε ξανακούσει.

Η απίστευτη ιστορία υιοθεσίας του Λίο! (βίντεο)

Μία 25χρονη κοπέλα έμεινε έγκυος και όταν το έμαθε ο σύντροφός της την χώρισε καθώς δεν ήθελε το μωρό. Εκείνη όμως αποφάσισε να μη διακόψει την εγκυμοσύνη και να γεννήσει το μωρό που κυοφορούσε.

Ο καιρός περνούσε και η νεαρή κοπέλα διαπίστωσε πως λόγω των συνθηκών ζωής της, δεν θα κατάφερνε να μεγαλώσει το μωρό της όπως θα ήθελε. Έτσι αποφάσισε να το δώσει για υιοθεσία.

Με τις συχνές ψυχολογικές της μεταπτώσεις, όμως, συνεχώς άλλαζε γνώμη, παρόλο που είχε επιλέξει και το ζευγάρι που θα το υιοθετούσε. Τελικά, την ημέρα της γέννας υπέγραψε τα χαρτιά της υιοθεσίας, όμως κανείς δεν περίμενε πως η βιολογική μητέρα θα είχε τόσο καλή σχέση με τους θετούς γονείς του παιδιού της που θα την άφηναν να έρχεται, όποτε θέλει, σε επαφή με τον γιο της.

Πράγματι, αν και ζουν περίπου 500 χλμ. μακριά στις Ηνωμένες Πολιτείες, η νεαρή κοπέλα επικοινωνεί με τους γονείς του παιδιού της καθημερινά μέσω skype, μιλάει στον γιο της ενώ όταν ήταν τριών μηνών, πήγε και τον επισκέφτηκε στο σπίτι της νέας του οικογένειας η οποία την αγκάλιασε με μεγάλη χαρά.

«Τον αγαπάει όσο και εμείς» είπαν οι γονείς του μικρού Λίο, όπως τον ονόμασαν. Δείτε το βίντεο με την απίθανη ιστορία υιοθεσίας...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved