Κοριτσάκι περίμενε εννέα ολόκληρες ώρες για ένα κρεβάτι σε νοσοκομείο!

Μιλάμε για το δικό μας σύστημα υγείας όμως και στην Αγγλία δεν πάνε πίσω!

Κοριτσάκι περίμενε εννέα ολόκληρες ώρες για ένα κρεβάτι σε νοσοκομείο!

Η μικρή Ρούμπι Σκοτ Ντάγκλας, η οποία είχε ένα πρόβλημα με το ποδαράκι της περίμενε με τους γονείς της Τζέμα και Άντι για παραπάνω από εννέα ώρες σε παιδιατρική κλινική μεγάλου νοσοκομείου στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Ρούμπι αντιμετώπιζε έκζεμα στο πόδι και έπαιρνε ήδη αντιβίωση, όμως έξι μέρες μετά συνέχισε να μην παρουσιάζει βελτίωση και έτσι ο παιδίατρος που την παρακολουθεί την έστειλε στα επείγοντα του νοσοκομείου ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάστασή της.

Όμως, η οικογένεια έμεινε να περιμένει εννέα ολόκληρες ώρες μέχρι τελικά κάποιος να την εξετάσει και να της δώσει ένα κρεβάτι για να νοσηλευτεί.

Η μητέρα του παιδιού διαμαρτυρήθηκε στο νοσοκομείο σχετικά με την τόσο μεγάλη καθυστέρηση κατά την οποία κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να προσφέρει λίγο νερό ή φαγητό στη μικρή που αντιμετωπίζει και αλλεργία με το γάλα και τα αυγά.

Έτσι η μητέρα της έπρεπε να πάει στο κυλικείο και να της πάρει κάτι να φάει, χωρίς όμως να είναι σίγουρος κανείς αν μέσα στα συστατικά ίσως κρύβονταν τα παραπάνω δύο υλικά τα οποία θα μπορούσαν να θέσουν ακόμα και σε κίνδυνο την ζωή της μικρής.

Στέλεχος στο νοσοκομείο θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά από τα παράπονα των γονέων για την τόσο μεγάλη καθυστέρηση και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και το παιδί δεν εξετάστηκε εγκαίρως ώστε να της δοθεί κρεβάτι και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved