Τι διαπαιδαγώγηση μπορεί να έχει το διάσημο 7χρονο που κάνει αυτή τη χειρονομία;

Και όμως είναι επτά χρονών, πολυφωτογραφημένη –ίσως περισσότερο και από τους επίσης διάσημους γονείς της- και μάλλον πολύ κακομαθημένη.

Τι διαπαιδαγώγηση μπορεί να έχει το διάσημο 7χρονο που κάνει αυτή τη χειρονομία;

Η εικόνα αυτή, της Σούρι Κρουζ, κόρης του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς κάνει εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα τον γύρο του κόσμου και φυσικά προκαλεί πολλά ερωτήματα. Τι διαπαιδαγώγηση μπορεί να έχει αποκτήσει ένα επτάχρονο κοριτσάκι για να κάνει αυτή τη χειρονομία στη θέα ενός φωτογράφου;

Και αν όντως το κάνει για πλάκα, ποιοι από τους οικείους της γελάνε μ' αυτό;

Είναι πάντως γεγονός ότι η Σούρι Κρουζ είναι ένα από τα πιο διάσημα παιδιά του Χόλιγουντ και πολλοί είναι οι παιδοψυχολόγοι που ανησυχούν για το πόσο ισορροπημένο μπορεί να είναι ένα παιδί στην ηλικία της που έχει τέτοια προβολή στα media.

Ακόμα και τα παπούτσια ή το μπλουζάκι που θα φορέσει γίνονται πρωτοσέλιδο ενώ δεν υπάρχει ούτε μία μέρα που να μην τη απαθανατίσει κάποιος φωτογράφος.

Για πολλούς, η συγκεκριμένη χειρονομία, δεν είναι τίποτα άλλο από την απόδειξη ότι η Σούρι είναι ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που αποδεικνύει πως η τρομερή υπερέκθεση στη δημοσιότητα μόνο κακό μπορεί να κάνει σε ένα παιδί της ηλικίας της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved