Ο Γαργαληστής απόψε στο θέατρο Αλσους στην Ηλιούπολη

Το δημοφιλές έργο του Δημήτρη Μπασλάμ για μικρούς και μεγάλους, «o Γαργαληστής» παρουσιάζεται σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Αλσους Δημήτρης Κιντής στην Ηλιούπολη.

Ο Γαργαληστής απόψε στο θέατρο Αλσους στην Ηλιούπολη

Η ιστορία μιλάει για έναν παράξενο Ληστή, τον Γαργαληστή. Δεν κλέβει χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα αλλά αυτό που θεωρεί το πιο σπουδαίο πράγμα στον κόσμο: το αθώο, αυθόρμητο, ξεκαρδιστικό παιδικό γέλιο. Ένας Ληστής που κλέβει γέλιο από τα παιδιά που έχουν πολύ, για να το δώσει σε αυτά που δεν έχουν καθόλου.

Είναι μια πρωτότυπη μουσική παράσταση που μέσα από την αφήγηση αλλά και τα τραγούδια από τη ζωντανή ορχήστρα φέρνει τα παιδιά σε επαφή με το θέμα της μοναξιάς αλλά και τη σημασία της γενναιοδωρίας και της προσφοράς. Στην παράσταση του φεστιβάλ Ηλιούπολης αφηγητής θα είναι ο Αντώνης Καφετζόπουλος με τη συνοδεία 6 μουσικών.

Tο 2005 κυκλοφόρησε το CD του παραμυθιού από τη Sony Music με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών όπως ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Μάρθα Φριντζήλα και άλλοι.
Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και το βιβλίο από τις εκδόσεις Επόμενος Σταθμός σε εικονογράφηση του Βίκτωρα Μοσχόπουλου. Ο Γαργαληστής έχει ταξιδέψει ως τώρα σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Ευκαιρία λοιπόν να τον ανακαλύψετε!

Πληροφορίες παράστασης:

Συγγραφέας: Δημήτρης Μπασλάμ
Συμμετέχουν: Αντώνης Καφετζόπουλος/Αφήγηση, Δημήτρης Μπασλάμ/Μπάσο, Χρήστος Παππάς/Φαγκότο, Edi Spaapen/Κρουστά, Θανάσης Dzingovic/Ακουστική Κιθάρα,
Λουίζα Σοφιανοπούλου/Τραγούδι, Γιώργος Νικόπουλος/Μαντολίνο, Γιουκαλίλι

Ημερομηνία: Τετάρτη 17/7/13
Ώρα έναρξης: 21:00 μμ
Χώρος: Δημοτικό θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δ.Κιντής»
Διεύθυνση: Γαρδίκη και Σμόλικα, Ηλιούπολη
Τιμή Εισιτηρίου: 8 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων

Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-Γρηγόρης Γρηγορίου
Νικομάχου 18, Ηλιούπολη
τηλ. 210 9940699 Δευτέρα-Παρασκευή, 9.00-13.00
Δημοτικός Κινηματογράφος «Μελίνα Μερκούρη»
Λ. Ειρήνης 50, Ηλιούπολη
τηλ. 210 9937870 Καθημερινά εκτός Τρίτης, 21.00-22.30
Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής»
Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη
τηλ. 210 9923840 Τις ημέρες των εκδηλώσεων, 19.30-22.00, κεντρικό ταμείο

ΘΕΑΤΡΟ AΛΣΟΥΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 9940699

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved