Μωρά με ονόματα από τοποθεσίες

Οι σταρ του Χόλιγουντ έχουν μια τάση να δίνουν περίεργα ονόματα στα παιδιά τους. Απ' ότι φαίνεται όμως το νέο trend στα ονόματα ανήκει μάλλον στις τοποθεσίες, από χώρες μέχρι και περιοχές. Στους περισσότερους θυμίζει το μέρος όπου έγινε η σύλληψη του παιδιού, σε άλλους την αγαπημένη του περιοχή. Στο δρόμο που άνοιξαν οι παλαιότεροι David και Victoria Beckham που ονόμασαν τον μεγαλύτερο γιο τους Brooklyn ακολούθησαν αρκετοί άλλοι.

Μωρά με ονόματα από τοποθεσίες

Ο νεότερος της παρέας είναι ο Moroccan, το ένα από τα δίδυμα της Mariah Carey, ο οποίος βέβαια πήρε το όνομά του από το Μαρόκο, αγαπημένη τοποθεσία της διάσημης σταρ. Μάλιστα το σπίτι της είναι διακοσμημένο με μαροκινό στιλ.

Από τις νεότερες δεσποινίδες του Χόλιγουντ που έχουν να περηφανεύονται ότι διαθέτουν όνομα χώρας είναι η India, η κόρη του Chris Hemsworth και της Elsa Pataky, η οποία γεννήθηκε πριν ενάμιση μήνα.

Λίγο μεγαλύτερος είναι ο γιος της Alicia Keys με τον Swizz Beatz. Το όνομα που του έδωσαν οι διάσημοι γονείς του είναι Egypt.

Και η Gwen Stefani ακολούθησε το αντίστοιχο παράδειγμα και μάλιστα και με τους δύο γιους της. Και αν το Kingston μας παραπέμπει στη Τζαμάικα, το Zuma δεν μπορούσαμε να φανταστούμε από πού προέκυψε. Απ' ότι δήλωσε η ίδια η τραγουδίστρια των No Doubt πρόκειται για παραλία στην Καλιφόρνια.

Η Marcia Cross προσπάθησε αρκετά για τα ονόματα των κοριτσιών της. Η μία εκ των διδύμων της πήρε το όνομα Savannah από την περιοχή της Τζόρτζια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved