Πεντάδυμα ενώνονται ξανά, πέντε μήνες μετά τη γέννησή τους! (βίντεο)

Τα πεντάδυμα Τζόουνς, όπως τα αποκαλούν στις Ηνωμένες Πολιτείες μιας και είναι διάσημα, είναι και πάλι ξανά μαζί, πέντε μήνες μετά τη γέννησή τους.

Πεντάδυμα ενώνονται ξανά, πέντε μήνες μετά τη γέννησή τους! (βίντεο)

Τα γλυκύτατα μωράκια, τρία αγόρια και δύο κορίτσια γεννήθηκαν πολύ πρόωρα –μόλις στην 28η εβδομάδα κύησης- και χρειάστηκε να περάσουν πέντε ολόκληρους μήνες στην εντατική για να πάρουν τελικά εξιτήριο και να βρεθούν στο σπίτι τους.

Το μωράκι που ήταν το τελευταίο που βγήκε από την κοιλιά της μαμάς του, ένα αγοράκι, πέρασε πιο δύσκολα από όλα τα άλλα καθώς ήταν το πιο λιποβαρές και αντιμετώπιζε, λόγω προωρότητας, αρκετά προβλήματα υγείας. Τελικά, κατάφερε και εκείνο να ξεπεράσει τα πάντα και να επιστρέψει σπίτι, στην αγκαλιά της μαμάς και των αδελφών του. Τα πεντάδυμα έχουν έναν ακόμα αδελφό, ένα 9χρονο αγοράκι που βοηθάει τους γονείς του στη φροντίδα των μωρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια είχε δημιουργήσει ένα blog στο internet στο οποίο αναγράφονταν τους πέντε αυτούς μήνες τα πάντα για την πορεία των μωρών στο νοσοκομείο. Η ιστορία τους συγκίνησε πολλούς ανθρώπους οι οποίοι έστελναν δώρα στην οικογένεια ώστε να την βοηθήσουν στο μεγάλωμα των πεντάδυμων. Κάτι για το οποίο οι ευτυχείς γονείς νιώθουν ευγνώμονες. Δείτε το παρακάτω βίντεο...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved