Συγκλονιστικό: Έχει εθίσει τα παιδιά της σε ναρκωτικά για να μη νιώθουν την πείνα! (βίντεο)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με ρεπορτάζ από τη Ρωσική τηλεόραση αναφέρεται στην καθημερινότητα μίας μονογονεϊκής οικογένειας με έξι παιδιά που όλα τα μέλη της κάνουν χρήση χασίς ώστε τα μικρότερα από αυτά να μην νιώθουν την πείνα.

Συγκλονιστικό: Έχει εθίσει τα παιδιά της σε ναρκωτικά για να μη νιώθουν την πείνα! (βίντεο)

Όλα αυτά συμβαίνουν στην Καμπούλ του Αφγανιστάν, χώρα όπου γίνεται η μεγαλύτερη παραγωγή οπίου και ηρωίνης στον κόσμο. Η μητέρα των έξι παιδιών, κάθε πρωί καπνίζει χασίς μπροστά τους και ενθαρρύνει τα μεγαλύτερα παιδιά της να καπνίζουν μαζί της.

Η 25χρονη γυναίκα ξεκίνησε να κάνει χρήση όταν ήταν μόλις 13 ετών. Τότε, οι γονείς της την έδωσαν σε έναν άντρα για να την παντρευτεί, ο οποίος όμως την κακοποιούσε και τελικά την εγκατέλειψε με τα έξι παιδιά τους. Η ίδια τον κατηγορεί για την εξάρτησή της όμως πλέον θεωρεί αδιανόητο να σταματήσει τη χρήση.

«Τα παιδιά μου συμπεριφέρονται σαν τρελά. Τα στέλνω να κάνουν κάποια δουλειά και την ξεχνούν μετά τη χρήση. Όμως, πλέον δεν μπορούμε να επιβιώσουμε χωρίς το ναρκωτικό μας αφού δεν έχουμε ούτε να φάμε. Μου έδωσαν ρύζι για να το μαγειρέψω για τα παιδιά αλλά είναι μολυσμένο και καθόλου ασφαλές. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρω τροφή για να τα θρέψω» λέει η μητέρα των παιδιών.

Η αδελφή και η μητέρα της γυναίκας κάνουν επίσης χρήση ναρκωτικών ουσιών και δεν είναι μόνο το χασίς αφού καταναλώνουν, όταν βρουν, όπιο και ηρωίνη. Με όσα χρήματα πέφτουν στα χέρια τους πλέον, αγοράζουν τη δόση τους και μόνο όταν την έχουν πάρει αρχίζουν να ψάχνουν για τροφή ώστε να επιβιώσουν τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Αφγανιστάν πάνω από 1.000.000 άνθρωποι είναι εξαρτημένοι από ναρκωτικές ουσίες. Οι γυναίκες που είναι εθισμένες σε κάποια ναρκωτική ουσία, παίρνουν τη δόση τους προκειμένου να δουλεύουν όσες περισσότερες ώρες μπορούν ενώ όταν «κάνουν» όπιο, φροντίζουν να έχουν και τα παιδιά τους μπροστά ώστε εκείνα να μείνουν για λίγες ώρες ήσυχα και οι ίδιες να καταφέρουν να ηρεμήσουν.

Δείτε το βίντεο με τις ανατριχιαστικές, ομολογουμένως, εικόνες...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved