Αυτός είναι ο μικρότερος επαγγελματίας ράπερ στον κόσμο!

Πηγαίνει στο δημοτικό αλλά έχει την όψη... δεκάχρονου γκάνγκστερ μιας και η καριέρα του ως ράπερ το απαιτεί. Το καλλιτεχνικό όνομά του είναι Lil' Poopy –κατά κόσμον Λούι Ριβέρα Τζούνιορ- και ζει στο Μπρόκτον της Μασαχουσέτης.

Αυτός είναι ο μικρότερος επαγγελματίας ράπερ στον κόσμο!

Όταν ερωτάται πόσα κορίτσια έχει φιλήσει, απαντά αφοπλιστικά: «Σε ένα σόου; Δέκα!». Η καριέρα του μικρού έχει απογειωθεί εδώ και περίπου έναν χρόνο, όμως τελευταία γίνονται πολλές κριτικές εις βάρος του για το κατά πόσο ένα 10χρονο αγόρι μπορεί να χειριστεί όλη αυτή τη δημοσιότητα.

Ο πατέρας του, αποκάλυψε και το πώς εμπνεύστηκε το καλλιτεχνικό όνομα του μικρού Lil' Poopy. Όπως είπε το «Poopy» βγήκε από τότε που ήταν ακόμα μωρό και προέρχεται από τη λέξη «poop» που σημαίνει ότι... έκανε κακάκια του πολύ συχνά. «Του άλλαζα τη μία στιγμή την πάνα και την άλλη στιγμή έκανε κακά του στο χέρι μου» είπε χαριτωμένα ο μπαμπάς του.

Ο μικρός, πέρυσι, μόλις εννέα χρονών, ταξίδεψε μέχρι το Μαϊάμι για να γυρίσει ένα βίντεο κλιπ με τον διάσημο ράπερ Ντίντι και τα κατάφερε μία χαρά. Γύρω από το όνομα του μικρού έχει δημιουργηθεί αρκετός ντόρος, μετά το βίντεο κλιπ τραγουδιού του στο οποίο ο 10χρονος εμφανίζεται να οδηγεί Ferrari, να κρεμά γύρω από το λαιμό του αλυσίδες και να φλερτάρει με ενήλικες σέξι γυναίκες, ντυμένες ιδιαιτέρως προκλητικά.

Οι τοπικές εφημερίδες είχαν αφιερώσει τότε εκτενή άρθρα κάνοντας λόγο για «εξοργιστικά οργιώδη συμπεριφορά ανήλικου» ενώ πολλοί κριτικοί ζητούσαν επίμονα να μάθουν ποιος ενήλικος κρύβεται από την καριέρα που πάει να στήσει ο μικρός! Πάντως, ο ίδιος απολαμβάνει τη φήμη του και δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει τη συνταγή της επιτυχίας του, αδιαφορώντας για τις κριτικές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved