Αληθινή ιστορία: Ήπιε δηλητήριο και σκότωσε το αγέννητο παιδί της, λίγες εβδομάδες πριν το γεννήσει!

Μία γυναίκα στο Βόρειο Γιόρκσαιρ φυλακίστηκε εξαιτίας της πράξης της να σκοτώσει το αγέννητο παιδί της, παρόλο που βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης της.

Αληθινή ιστορία: Ήπιε δηλητήριο και σκότωσε το αγέννητο παιδί της, λίγες εβδομάδες πριν το γεννήσει!


Η 36χρονη σήμερα Σάρα Κατ, ήταν κρατούμενη για οκτώ χρόνια και η ποινή που της επιβλήθηκε από το δικαστήριο ήταν 3 ½ χρόνια. Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα αυτή έκανε σχέση με έναν συνάδελφό της από τον οποίο έμεινε έγκυος ενώ είχε ήδη δημιουργήσει οικογένεια.

Προκειμένου ο άντρας της να μην μάθει ποτέ για την εγκυμοσύνη, φρόντισε να την κρύψει καλά και όταν πλέον ήταν σχεδόν έτοιμη να γεννήσει, ήπιε φάρμακα που λειτούργησαν ως δηλητήριο για το παιδί που κυοφορούσε.
Η Κατ υποστήριξε στο δικαστήριο ότι το μωρό ήταν θνησιγενές και ότι η ίδια το έθαψε, όμως ποτέ δεν αποκάλυψε πού ακριβώς.

Δεν έγινε όμως πιστευτή αφού στα αρχεία κλινικής ήταν καταγεγραμμένη η εγχείρηση που έκανε προκειμένου να απαλλαγεί από το μωρό που κυοφορούσε.
Η ίδια είναι μητέρα από τον γάμο της με τον σύζυγό της ενώ πριν τον γνωρίσει είχε μείνει πάλι έγκυος και έδωσε το παιδί για υιοθεσία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved