Πέτρος Λαγούτης: «Θέλω να περνάω ώρες με τους γιους μου, να τους έχω χαρούμενους και ανέμελους»

Ότι οι δύο γιοι του, ο 11χρονος Δημήτρης και ο 7χρονος Γιωργής είναι οι μεγάλες προτεραιότητες της ζωής του ξεκαθαρίζει ο Πέτρος Λαγούτης.

Πέτρος Λαγούτης: «Θέλω να περνάω ώρες με τους γιους μου, να τους έχω χαρούμενους και ανέμελους»

Ο ηθοποιός ο οποίος έχει αποκτήσει τα παιδιά από τον γάμο του –ο οποίος έληξε άδοξα- με τη Μυρτώ Αλικάκη, στην ερώτηση ποιος είναι πιο αυστηρός στη διαπαιδαγώγησή τους, λέει με ειλικρίνεια: «Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι γενικά πιο αυστηρές από εμάς γιατί οι άντες είμαστε χαζοευαίσθητοι. Σε ό,τι αφορά τα παιδιά μου, επειδή είμαι ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου, θέλω να υπάρχουν όρια και όταν δεν τηρούνται, υπάρχουν συνέπειες. Εντάξει, δεν θα πω στο παιδί μου να σταθεί με το ένα πόδι όρθιο στον τοίχο, αλλά δεν θα το αφήσω π.χ. να δει το Dr Cook που ξέρω ότι αρέσει και στους δύο πολύ. Βέβαια, πολλές φορές καταφέρνουν να με τουμπάρουν με αυτή την αυθόρμητη γλύκα που έχουν» είπε ο ηθοποιός στο ΟΚ.

Ο ίδιος συνέχισε διηγούμενος ένα περιστατικό που του συνέβη με έναν από τους γιους του που τον συγκίνησε πολύ: «Πριν από μερικές μέρες βρήκα ένα ποίημα που είχε γράψει πριν από μερικά χρόνια ο Δημήτρης. Ξεκίνησα λοιπόν να διαβάζω και πραγματικά συγκινήθηκα πολύ, γιατί αναφερόταν στην περίοδο που ήμουν ακόμα μαζί με τη μαμά μου. Όταν μείναμε μόνοι λοιπόν του είπα: ''Αγάπη μου, ξέρω ότι καταλαβαίνεις πολύ περισσότερα από αυτά που λες''. Ο τρόπος που με κοίταξε όταν του είπα αυτά τα λόγια, με συγκίνησε ακόμα περισσότερο και από το ίδιο το ποίημα. Νομίζω ότι έχουμε καταφέρει μαζί με τη Μυρτώ να κάνουμε δύο παιδιά πολύ συνεργάσιμα και συνεννοήσιμα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved