Οι επώνυμοι μπαμπάδες που γιορτάζουν για πρώτη φορά σήμερα!

Για μερικούς νέους μπαμπάδες της ελληνικής showbiz είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα να γιορτάζουν τη γιορτή του πατέρα για πρώτη φορά φέτος. Και ευτυχώς, είναι πολλοί...

Οι επώνυμοι μπαμπάδες που γιορτάζουν για πρώτη φορά σήμερα!

Ο Θέμης Σοφός κρατά ήδη την κορούλα του που γεννήθηκε στις αρχές Μαΐου λίγο πριν το Πάσχα όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφυγε άρον άρον από τα πλατό της εκπομπής για να πάει να γεννήσει.

Λίγες μέρες αργότερα ήρθε στον κόσμο και ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά ο οποίος θα ακούσει για πρώτη φορά σήμερα να το λένε «χρόνια πολλά μπαμπά». Ο Νικόλας Μαδιάς, σύζυγος της Βάσιας Λόη επίσης θα γιορτάσει φέτος για πρώτη φορά μιας και ο γιος τους ήρθε στον κόσμο μόλις πριν από λίγες μέρες.

Ο Γιώργος Μπούσαλης, σύζυγος της Καλομοίρας, θα γιορτάσει διπλά για πρώτη φορά φέτος την γιορτή του πατέρα μιας και οι δίδυμοι γιοι του Νίκος και Δημήτρης ήρθαν στον κόσμο τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στις 25 Μαΐου γέννησε και η γυναίκα του αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Δημήτρη Διαμαντίδη, η Βερίνα Χιώτη, χαρίζοντάς του ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

Τέλος για πρώτη φορά φέτος ανήμερα της γιορτής του πατέρα θα ακούσει τα «χρόνια πολλά» ο Νίνο, ο Νίκος Αλιάγας, ο Θανάσης Πάτρας και ο Γιώργος Μανίκας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved