Τι οδήγησε την έφηβη κόρη του Μάικλ Τζάκσον στην απόπειρα αυτοκτονίας

Στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου συνεχίζει να νοσηλεύεται η κόρη του αξέχαστου Μάικλ Τζάκσον που το βράδυ της Τετάρτης έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, αν και πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως δεν ήταν η πρώτη φορά.

Τι οδήγησε την έφηβη κόρη του Μάικλ Τζάκσον στην απόπειρα αυτοκτονίας

Τι είναι όμως αυτό που βυθίζει στην απόλυτη θλίψη την 15χρονη Πάρις και εκείνη με τη σειρά της προσπαθεί να δώσει τέλος στη ζωή της; Εκτός από την απώλεια του πατέρα του που ήταν και ξαφνική και σε πολύ τρυφερή ηλικία για τα δύο παιδιά του, οι ειδικοί λένε πως στην περίπτωση της Πάρις, είναι η περίεργη σχέση της με τη μητέρα της Ντέμπι Ρόου με την οποία τώρα τελευταία, ειδικά μετά τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον κατάφεραν να έρθουν πιο κοντά. Η 54χρονη Ντέμπι ήταν η νοσοκόμα του Μάικλ, με τον οποίο παντρεύτηκε το 1996 και απέκτησε δύο παιδιά, την Πάρις και τον Πρινς. Χώρισαν τρία χρόνια αργότερα με τον βασιλιά της ποπ να αναλαμβάνει εξολοκλήρου την κηδεμονία τους. Η μητέρα των παιδιών, λοιπόν, έμεινε μακριά από τα παιδιά για να επανέλθει και πάλι στη ζωή τους όταν έφυγε από τη ζωή ο Μάικλ Τζάκσον πριν από τέσσερα χρόνια. Η οικογένεια Τζάκσον δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την εμφάνιση της Ρόου στη ζωή των παιδιών ενώ ήταν πολλοί και εκείνοι που υποστήριζαν πως το πιθανότερο είναι πως ήταν μία τακτική από πλευρά της μητέρας για να εκμεταλλευτεί οικονομικά την όλη κατάσταση. Κάτι στο οποίο αντέδρασε έντονα η Πάρις η οποία μάλιστα δεν δίστασε να ξεσπάσει και δημόσια μιλώντας σε ιστοσελίδα γι' αυτό:
«Παρατήρησα, πως κάποιοι άνθρωποι δεν συμπαθούν τη μαμά μου και κάνουν πολύ κακά σχόλια για εκείνη, λέγοντας πολύ αγενή πράγματα. Δεν θα το αφήσω αυτό έτσι! Έχουμε ισχυρούς δεσμούς και είμαστε πολύ δεμένες. Έχουμε μία πολύ δυνατή σχέση και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό» είχε πει η Πάρις και πρόσθεσε: «Μάλιστα της μοιάζω! Την αγαπώ και χαίρομαι που τη βλέπω μετά από τόσα χρόνια... Γιατί ασχολείστε με τη ζωή μου; Σιχαίνομαι όλους όσους λέτε τέτοια πράγματα! Ξέρω πως για 15 χρόνια ήμασταν αποξενωμένες, αλλά τώρα ήρθαμε κοντά και ξέρω πως δεν πρόκειται να με χρησιμοποιήσει γιατί είμαι κόρη της!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved