Athens Holiday Park - To μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο διακοπών για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Στις 14 Ιουνίου ανοίγει τις πύλες του στο M.E.C. Παιανίας το Athens Holiday Park. Το πρώτο στεγασμένο «καλοκαιρινό» θεματικό πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα έκτασης 12.000 τ.μ.!

Athens Holiday Park - To μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο διακοπών για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το καλοκαίρι μπήκε, τα σχολεία όπου να 'ναι τελειώνουν τελειώνουν και έφτασε η ώρα για διασκέδαση και παιχνίδι!

Μέσα στο Athens Holiday Park δεν θα σας απασχολήσει αν έξω η θερμοκρασία και η καλοκαιρινή ζέστη «χτυπούν κόκκινο». Το Athens Holiday Park είναι στεγασμένο, πλήρως κλιματιζόμενο, είναι απολύτα ασφαλές για τα παιδιά καθώς η στέγαση του, προστατεύει από τους κινδύνους της έκθεσης στον ήλιο ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες στους επισκέπτες του!

Διασκεδάστε, προπονηθείτε, συναγωνιστείτε, κατρακυλήστε στις τεράστιες τσουλήθρες, δείτε συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, περιπλανηθείτε στο διάστημα (και μάθετε απέξω και ανακατωτά όλους τους πλανήτες) στο «Πλανητάριο», γίνετε οι καλύτεροι οδηγοί πίστας αλλά και...νερού, δοκιμάστε τις δροσερές και τις γαργαλιστικές νοστιμιές της κουζίνας του Athens Holiday Park!

Τα 45 παιχνίδια που έχουν προσεχθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για να κάνουν τις «διακοπές» σας στο Athens Holiday Park μια αξέχαστη εμπειρία!

Καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. Διάρκεια: Από Παρασκευή, 14 Ιουνίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2013

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved