Πέντε απλές απολαύσεις του καλοκαιριού που κάθε παιδί πρέπει να γευτεί!

Το καλοκαίρι ήρθε και ημερολογιακά και φυσικά είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους απανταχού γονείς ώστε να εκμεταλλευτούν τις καλές καιρικές συνθήκες προς τέρψη των παιδιών τους.

Πέντε απλές απολαύσεις του καλοκαιριού που κάθε παιδί πρέπει να γευτεί!

Σας προτείνουμε λοιπόν τις πέντε πιο μεγάλες απολαύσεις που πρέπει κάθε παιδί να γευτεί φέτος το καλοκαίρι...

Σκαλίζοντας στην άμμο: Με ένα καλό μαγιό και μία χοντρή πετσέτα, το μωρό σας, μπορεί να περάσει ώρες δίπλα στη θάλασσα, σκάβοντας στην άμμο ή χτίζοντας παλάτια, αν είναι μεγαλύτερο.
Κούνια-μπέλα: Επιλέξτε οργανωμένες παραλίες με παιδότοπους όπου το παιδί θα μπορεί να παίξει, να τρέξει και να κάνει κούνια που του αρέσει πάρα πολύ.
Περπατώντας στο δάσος: Αν έχετε επιλέξει διακοπές στο βουνό και όχι στη θάλασσα, αφήστε το παιδί να εξερευνήσει τα πάντα στη φύση και κανονίστε μαζί του πεζοπορίες.
Πάμε για ψάρεμα; Αν ο μπαμπάς είναι δεινός ψαράς, θα πρέπει να μεταφέρει αυτή του την αγάπη και στους γιους του. Και γιατί όχι και στην κόρη του αν θέλει να την κάνει... θαλασσόλυκο!
Πικ νικ στην εξοχή: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία οικογένεια να τρώει πρόχειρα μέσα στη φύση με τα μικρά να δείχνουν απελευθερωμένα από τα μη, τα πρέπει και πρόσεχε που ακούν μέσα στο σπίτι. Θα δείτε, θα το ευχαριστηθούν με την ψυχή τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved