Απασχολήστε τα παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες σε… εργαστήρια προσχολικής αγωγής!

Σίγουρα δεν έχουμε όλοι μας την δυνατότητα να κάνουμε πολυήμερες διακοπές ή να στείλουμε τα παιδιά μας στον παππού και στη γιαγιά! Τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να παιδιά μας να μην βαριούνται και να περνούν δημιουργικά και διασκεδαστικά;

Απασχολήστε τα παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες σε… εργαστήρια προσχολικής αγωγής!

Εκτός από τις κατασκηνώσεις, για τις οποίες σας γράψαμε πριν μερικές ημέρες τους λόγους που αποτελούν μια καλά λύση, μπορείτε να γράψετε τα παιδιά σας σε εργαστήρι προσχολικής αγωγής! Τι είναι αυτό; Πρόκειται για τον παιδικό πολυχώρο ΤΕΧΝΟΤΟΠΟΣ όπου λειτουργεί από φέτος ένα Εργαστήρι Προσχολικής Αγωγής, το οποίο συνδυάζει πλούσιο πρόγραμμα με μεγάλη ευελιξία στον τρόπο συμμετοχής και χαμηλό κόστος διδάκτρων.
Καθημερινά (7:30-17:30) τα παιδιά δουλεύουν επάνω σε θεματικές ενότητες μέσα από βιωματικές, παιγνιώδεις, γνωστικές και καλλιτεχνικές προσεγγίσεις, οι οποίες ολοκληρώνονται με εκπαιδευτική ή ψυχαγωγική εκδρομή. Προσφέρονται επίσης προαιρετικές δραστηριότητες, όπως βιωματικά αγγλικά και κολυμβητήριο. Όλες οι δραστηριότητες παραδίδονται από ειδικευμένο προσωπικό, ενώ για το σύνολο των 45 παιδιών είναι υπεύθυνες τρεις νηπιαγωγοί (απόφοιτες ΑΕΙ & ΤΕΙ) και μία βοηθός. Συζητήστε μαζί με το παιδί, βρείτε κι άλλες ενδιαφερόμενες μαμάδες και ρωτήστε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved