Οι μέλλοντες μπαμπάδες της ελληνικής showbiz!

Είναι όλοι τους επιτυχημένοι και ήθελαν πάντα να γίνουν μπαμπάδες. Άλλοι έχουν ήδη ζήσει την μοναδική εμπειρία της γέννησης ενός παιδιού και άλλοι περιμένουν το θαύμα.

Οι μέλλοντες μπαμπάδες της ελληνικής showbiz!

Όλοι τους πάντως, ξέρουν πως η συνταγή για να είσαι καλός μπαμπάς είναι να αφοσιώνεσαι στο παιδί σου όσες ώρες έχεις στη διάθεσή σου για να τις περνάς μαζί του. Ποιοι είναι όμως οι επώνυμοι Έλληνες που περιμένουν παιδί;
Ο Θοδωρής Μαραντίνης θα... κόψει πρώτος το νήμα στο δρόμο προς το μαιευτήριο καθώς η σύζυγός του Σίσσυ Χρηστίδου πρόκειται τον ερχόμενο Αύγουστο να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα καθυστερήσει λίγο καθώς η αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη διανύει ακόμα τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της περιμένοντας το πρώτο τους παιδί. Το ίδιο θα κάνει και ο Νίκος Αναδιώτης ο οποίος ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί με τη σύζυγό του Βίκυ Σταματοπούλου. Όσο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είναι πάρα πολύ χαρούμενος καθώς διανύει την γλυκιά αναμονή της απόκτησης του πρώτου του παιδιού στο πλευρό της συντρόφου του Κατερίνας. Τέλος, ο Γιώργος Λιανός θα ζήσει για δεύτερη φορά το θαύμα της απόκτησης ενός παιδιού αφού σε λίγους μήνες η σύζυγός του Ανθή θα φέρει στον κόσμο τον γιο τους, συμπληρώνοντας την ευτυχία που ξεκίνησε με τον ερχομό της η κόρη τους η οποία σήμερα είναι δυόμιση χρονών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved