5 εύκολοι τρόποι να δείξετε στο παιδί σας πόσο το αγαπάτε –έστω και σε καιρούς κρίσης!

Η αγάπη είναι ένα πολύ γενναιόδωρο συναίσθημα και ως γονείς, οφείλετε να δείχνετε καθημερινά στα παιδιά σας πόσο πολύ τα αγαπάτε.

5 εύκολοι τρόποι να δείξετε στο παιδί σας πόσο το αγαπάτε –έστω και σε καιρούς κρίσης!

Γιατί η αγάπη δεν θέλει χρήματα για να μετρηθεί. Να λοιπόν πέντε εύκολοι τρόποι για να τους το αποδεικνύετε σε καθημερινή βάση.
Πηγαίνετέ τα σε ένα εστιατόριο που ξέρετε ότι τους αρέσει. Τα περισσότερα εστιατόρια γρήγορου φαγητού για το οποίο τρελαίνονται τα παιδιά έχουν μέρες προσφορών. Διαλέξτε αυτήν ώστε να μην ξοδέψετε μία περιουσία και αγοράστε τους το γεύμα που τους αρέσει περισσότερο σε ικανοποιητική τιμή. Θα σας λατρέψουν.
Κάντε τους έκπληξη στο σχολείο, έχοντας μάθει πότε ακριβώς είναι η ώρα του διαλείμματός τους. Κλέψτε λίγη ώρα από τη δική σας δουλειά και κάντε τους αυτή την έκπληξη. Θα ενθουσιαστούν.
Μαζέψτε τα γύρω σας και αρχίστε να τους λέτε ιστορίες για το πώς αντιδρούσαν όταν ήταν μωρά. Αν έχετε και άλμπουμ με φωτογραφίες τους ακόμα καλύτερα για να τους διηγηθείτε απίθανες στιγμές μαζί τους. Θα έρθουν ακόμα πιο κοντά σας.
Πριν φύγετε για τη δουλειά και ενώ εκείνα κοιμούνται, αφήστε τους σημειώματα αγάπης στο μαξιλάρι τους ή στον καθρέφτη του μπάνιου όπου θα πάνε να πλυθούν το πρωί μόλις ξυπνήσουν. Θα συγκινηθούν.
Πάρτε μία μέρα άδεια από τη δουλειά και πηγαίνετε νωρίτερα στο σπίτι. Ετοιμάστε εσείς το μεσημεριανό τραπέζι και υποδεχτείτε τα καθώς γυρνάνε από το σχολείο, περιμένοντάς τα στην πόρτα. Θα τρέξουν να σας γεμίσουν φιλιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved