Το πρώτο εναέριο ασθενοφόρο για βρέφη και παιδιά είναι γεγονός!

Το πρώτο εναέριο ασθενοφόρο για βρέφη και παιδιά που έχει κατασκευαστεί ειδικά για να σώζει ζωές, είναι γεγονός. Ο λόγος για το ελικόπτερο που έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να μεταφέρει με ασφάλεια μωρά και παιδιά που η υγεία τους είναι εύθραυστη και χρίζουν ειδικής φροντίδας.

Το πρώτο εναέριο ασθενοφόρο για βρέφη και παιδιά είναι γεγονός!

Μάλιστα προ ημερών έγινε η πρώτη μεταφορά ενός μωρού μόλις μιας ημέρας το οποίο και έγινε το πρώτο μωρό που χρησιμοποίησε το εναέριο ασθενοφόρο για να μεταφερθεί σε ειδικό ιατρικό κέντρο ώστε να εγχειριστεί για σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Το συγκεκριμένο ελικόπτερο έχει ως βάση του το Warwickshire στη Μεγάλη Βρετανία και μπορεί να κάνει δρομολόγια ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο μέρος. Ο μικρός που έκανε το παρθενικό ταξίδι με το ελικόπτερο, χρειάστηκε να μεταφερθεί για μία απόσταση που διήρκεσε 15 λεπτά, την οποία όμως δεν μπορούσε να κάνει με κανέναν άλλον τρόπο καθώς θα ετίθεντο η ζωή του σε κίνδυνο.
Ο μικρός είχε γεννηθεί χωρίς τραχεία και έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί. Έτσι, εξασφαλίστηκε ότι θα μεταφερόταν σε ειδικό ιατρικό κέντρο χωρίς καμία καθυστέρηση ώστε να υποβληθεί στην επέμβαση και να αρχίσει να αναρρώνει. Πράγματι, έτσι και έγινε και ο μικρός ήδη αναρρώνει χωρίς καμία μετεγχειρητική επιπλοκή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved