Και όμως! Η Αθηνά Ωνάση έχει παιδιά και τα μεγαλώνει!

Το παραπάνω δεν είναι αποκάλυψη! Για όσους γνωρίζουν τα πάντα γύρω από τη ζωή της χρυσής κληρονόμου Αθηνάς Ωνάση ξέρουν επίσης πως εδώ και αρκετά χρόνια έχει αναλάβει την ανατροφή δύο υπέροχων παιδιών, της 12χρονης Βιβιάν και του 15χρονου Φερνάντο.

Και όμως! Η Αθηνά Ωνάση έχει παιδιά και τα μεγαλώνει!

Πρόκειται για την κόρη του συζύγου της Αλβάρο την οποία έχει αποκτήσει από την προηγούμενη σχέση που διατηρούσε με Βραζιλιάνα μοντέλο, τη Σιμπέλ Ντόρσα, διάσημη στη χώρα της για τις καυτές τις φωτογραφήσεις. Η Βραζιλιάνα καλλονή, μάλιστα είχε για αρκετό καιρό δικαστική διαμάχη με τον Αλβάρο για την επιμέλεια της τριών ετών τότε κόρης τους που κέρδισε –για πρώτη φορά στα χρονικά των δικαστηρίων της Βραζιλίας- ο πατέρας.
Η αγάπη της Αθηνάς Ωνάση για τη μικρή Βίβιαν, αλλά και κάποιες αρνητικές δηλώσεις της Σιμπέλ στα μέσα ενημέρωσης για τη «χρυσή» κληρονόμο του Έλληνα μεγιστάνα τότε, έκαναν πιο εύκολη για τον Αλβάρο την απόφαση να διεκδικήσει την επιμέλεια της κόρης του. Άλλωστε, ο ίδιος εκείνη την περίοδο πίστευε ότι η Βίβιαν θα είχε πολύ καλύτερο μέλλον αν μεγάλωνε στο σπίτι όπου ζούσε εκείνος με τη σύζυγό του Αθηνά. Λίγο αργότερα η Σιμπέλ Ντόρσα έχασε και την κηδεμονία του 15χρονου γιου της Φερνάντο, τον οποίο απέκτησε με τον επιχειρηματία Φερνάντο Ολίβα. Μετά τον ξαφνικό θάνατο της Ντόρσα το 2011, έπεσε στην Αθηνά το βάρος της ανατροφής των δύο ορφανών παιδιών, δείχνοντας αφοσίωση βέβαια στην μικρή Βιβιάν αφού ο Φερνάντο περνάει πολύτιμο χρόνο και με τον πατέρα του. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και μάλιστα η μικρή Βιβιάν έχει όπως και ο πατέρας της αλλά και η Αθηνά, λατρεία για την ιππασία. Όπου και αν είναι το ζευγάρι, κάπου κοντά είναι και η Βιβιάν η οποία έχει μεγάλη αδυναμία τόσο στον πατέρα της όσο και στη μητριά της που πήρε αναγκαστικά τη θέση της βιολογικής της μητέρας αφότου έφυγε από τη ζωή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved