Η Θεανώ γράφει ένα συγκλονιστικό γράμμα στη μητέρα της!

Σε μια εξομολόγησης ψυχής η νεαρή αγαπημένη τραγουδίστρια Θεανώ, γράφει στη μητέρα της όσα από καρδιάς αισθάνεται για εκείνη!

Η Θεανώ γράφει ένα συγκλονιστικό γράμμα στη μητέρα της!

"ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ
Γλυκεία Στρουμφίτσα μου!
Αγαπημένη μου μαμά πάντα ήθελα να σου γράψω ένα γράμμα και τώρα που δίνεται αυτή η ευκαιρία! Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Ας τα πάρουμε από την αρχή, όταν ήμουν μικρή τοσοδούλα, μια σταλίτσα... Σε ευχαριστώ καταρχήν που με έφερες στη ζωή και μου έδωσες αυτό το καταπληκτικό θείο δώρο!! Το να φέρεις μία ψυχή στον κόσμο νομίζω πώς είναι η μεγαλύτερη απόφαση ζωής και τρομερά μεγάλη ευθύνη! Το μόνο που κατάφερα να σου πω βγαίνοντας από την κοιλίτσα σου είναι ουα αντί σ' αγαπώ. Τώρα που μεγάλωσα καταλαβαίνω όλα αυτά που μου έμαθες με υπομονή, τις αξίες και τις συμβουλές που μου έδωσες. Μου δίδαξες ηθική, ποιο είναι το σωστό και πιο το λάθος, αλλά με ένα μαγικό τρόπο μ' άφηνες να αποφασίζω μόνη μου και ουσιαστικά να κάνω τις επιλογές μου πάντα με βάση, όσα μου έμαθες!
Ένα απλό «Ευχαριστώ» είναι λίγο. Είναι πολύ μικρή λέξη για όλες τις θυσίες που έκανες και κάνεις ακόμα για μένα. Πιστεύω ότι οι δύο πιο δύσκολοι ρόλοι είναι της μητέρας αλλά και του πατέρα. Πάντα είσαι εκεί... Στα δύσκολα αλλά και στα εύκολα πάντα είσαι στο πλευρό μου. Ακόμη και τώρα που αρρώστησα βαριά ήσουν βράχος δίπλα μου. Ξέρω ότι μέσα σου πονούσες πολύ, ότι υπέφερες!. Κάθε μου χαμόγελο, κάθε αγκαλιά και χάδι εύχομαι να απάλυναν, όσα έκρυβες. Και όμως ποτέ δεν έφυγες από δίπλα μου και γνωρίζω ότι ποτέ δε θα φύγεις...Ο ρόλος της μητέρας είναι ανεκτίμητος και αναντικατάστατος.. Μητέρα σημαίνει αγάπη χωρίς όρους...Ελπίζω όταν κάνω και εγώ παιδιά να μπορέσω να είμαι τόσο καλή μητέρα, όσο εσύ και τα εγγόνια σου να μην είναι τόσο ζιζάνια, όπως εγώ παιδάκι.. Ήμουν σκανδαλιάρα και ανήσυχο πνεύμα! Συγχώρησε με γιατί ήμουν παιδί!! Τώρα πια έχεις γίνει η καλύτερη μου φίλη! Έτσι πρέπει να είναι οι γονείς μας απέναντί μας. Μακάρι να υπήρχε μία λέξη μεγαλύτερη από το ευχαριστώ για να στην ' πω!! Σ' ευχαριστώ για όλα όσα μου έχεις μάθει....Ξέρω ότι καμαρώνεις για το «κουκουβάκι» σου, αλλά και εγώ καμαρώνω για εσένα που είσαι τόσο δυνατή...Μπορώ να σου γράφω επί ώρες – έχω τόσα άλλωστε να σου γράψω και να πω!
Θα κλείσω το γράμμα μου με δύο τραγούδια... «Χωρίς εσένα είμαι ένα τίποτα» και «Αν δεν είχα και εσένα τι θα ήμουν στη γη».
Στ' αφιερώνω γλυκιά μαμάκα μου και σ' αγαπώ πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ....."

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved