Tradenow.gr Trade γιατί;

Υπάρχει μια θεωρία που λέει πως σε αβέβαιους καιρούς οι άνθρωποι γίνονται εξαιρετικά εφευρετικοί, επιστρατεύοντας όλη τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα τους. Η τεχνολογική πρόοδος βοηθά σε μια γενική ανανέωση σε όλους τους τομείς και πρωτίστως στο εμπόριο και τις συναλλαγές, όπου διαπιστώνεται αυτή την εποχή και η μεγαλύτερη ανάγκη για επαναπροσδιορισμό.

Tradenow.gr Trade γιατί;

Το ανταλλακτικό εμπόριο υπήρξε ο πρώτος τρόπος συναλλαγής για την ανθρωπότητα. Σήμερα ο αντιπραγματισμός αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον χάρη σε μια ομάδα νέων ανθρώπων που δημιούργησε μια πλήρως αυτοματοποιημένη πλατφόρμα ανταλλαγών την tradeNOW, που παρέχει την δυνατότητα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να αποκτήσουν ακόμη ευκολότερα, προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς χρηματικό κόστος.
H tradeNOW δεν είναι άλλο ένα startup, είναι αυτό το «κάτι διαφορετικό» στην αγορά. Μια ηλεκτρονική πλατφόρμα bartering που προσφέρει πολλαπλές επιλογές αντιπραγματισμού και διαπραγμάτευσης της ανταλλαγής. Διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποικιλία επιλογών που αξίζει απλά και μόνο να χαζέψεις. Και αυτή ακριβώς είναι η μοναδικότητά της. Και είναι τόσο απλή στη χρήση που αποκλείεται μόνο να χαζέψεις! Ο δε τρόπος είναι πολύ απλός και δίνεται με τέσσερα «Α». Ανάρτηση- Αντιστοίχηση- Ανταλλαγή και φυσικά Αξιολόγηση. Εκτιμάς την υπηρεσία ή το αγαθό που διαθέτεις και το Αναρτάς στα «Έχω». Βρίσκεις το αγαθό, το ακίνητο ή την υπηρεσία που επιθυμείς στα «Θέλω» και Ανταλλάσεις. Εάν υπάρχει διαφορά δίνεις «ρέστα» με τη χρήση ενός εναλλακτικού νομίσματος (trade point) για τη κάλυψη της υπολειπόμενης αξίας. Τέλος Αξιολογείς την συναλλαγή.
Βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής. Κι ακόμα και αν φαίνεται πως η ιστορία επαναλαμβάνεται, δεν είναι επειδή δεν έχει κάτι καινούριο να καταγράψει, αλλά για να την ζήσουμε σοφότεροι. Χρησιμοποιούμε την εμπειρία και τη γνώση του παρελθόντος και την εξέλιξη της τεχνολογίας. Για να ανταλλάξουμε εύκολα και άνετα και να αποκτήσουμε ότι χρειαζόμαστε. Εξάλλου η ανταλλαγή είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να εναγκαλιστούμε, χωρίς υψηλό τίμημα, την καταναλωτική μας αγάπη.

Trade for fun!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved