Μωράκια αντικρίζουν τον κόσμο για πρώτη φορά (pics)

Η γέννα είναι κάτι μοναδικό. Ένα μικρό θαύμα που συμβαίνει στη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι εκπληκτικό το πώς δημιουργείται ένας άνθρωπος και το πώς γεννιέται.

Μωράκια αντικρίζουν τον κόσμο για πρώτη φορά (pics)

Η γυναίκα παίζει σε αυτό καταλυτικό ρόλο. Είναι εκείνη που όρισε ο Θεός ως «Μάνα». Το σώμα της φιλοξενεί για εννέα μήνες ένα μικρό πλασματάκι και μετά από εννέα μήνες το φέρνει στον κόσμο. Τότε όλη η δική της ζωή και όλη η ζωή του συντρόφου της αλλάζει. Από άνδρας και γυναίκα, από σύζυγοι ή σύντροφοι, γίνονται γονείς.

Αυτό το νεογέννητο μικρούλι ζούσε για εννέα μήνες μέσα στον αμνιακό σάκο, ζούσε σε ένα υγρό περιβάλλον που μετά από αρκετό καιρό θα πρέπει να αποχωριστεί. Η μόνη του παρηγοριά η φωνή της μαμάς του. Της γυναίκας που του μιλούσε όλο αυτό το διάστημα. Μόνο αυτή αναγνωρίζει. Μόνο κοντά της νιώθει ασφάλεια αμέσως μετά τη γέννηση του.

Φωτογραφίες από νεογέννητα μωρά που αντικρίζουν για πρώτη φορά τον κόσμο και το νέο περιβάλλον όπου είναι υποχρεωμένα να ζήσουν, δημοσιεύονται στον λογαριασμό του Instagram birth_photography.

Δείτε στην παρακάτω gallery υπέροχες φωτογραφίες με νεογέννητα μωρά τη στιγμή που ανοίγουν τα μάτια τους και αντικρίζουν (έστω και θολά) τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:
Εικόνες που γαληνεύουν την ψυχή σου: Νεογέννητα μωρά χαμογελούν στον ύπνο τους (pics)

«Όταν τα μωράκια χασμουριούνται» - Ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ

Εκατό υπέροχες φωτογραφίες με μωράκια που θα σας φτιάξουν τη μέραΕκατό υπέροχες φωτογραφίες με μωράκια που θα σας φτιάξουν τη μέρα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved