Η επιστροφή των λαμπερών και φωτεινών sneakers

Δε χρειάζεται να είμαστε fashion expert για να καταλάβουμε ότι η μόδα των 90’s έρχεται και παρέρχεται.

Η επιστροφή των λαμπερών και φωτεινών sneakers

Πάνω, όμως, που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα να επιστρέφουν, ξαφνικά έσκασαν σαν βόμβα εκείνα τα sneakers με τα λαμπάκια.

Αν ανήκεις στην ηλικιακή ομάδα 25 – 35 κατά πάσα πιθανότητα θα θυμάσαι εκείνα τα «φωτεινά» παπούτσια που αναβόσβηναν σε κάθε σου βήμα και έστρεφαν όλα τα βλέμματα των -συμμαθητών κυρίως- πάνω σου.

SNEAKERS 3

Τα θυμήθηκες;

Ήταν κάπου στο τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Rio de Janeiro όταν οι αθλητές του Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισαν να καινοτομήσουν και να φορέσουν τα «φωτεινά» παπούτσια με τα χρώματα της σημαίας τους. Λίγο πιο μετά, ο Justin Bieber και οι χορευτές του εμφανίστηκαν στη σκηνή φορώντας τα. Τότε ήταν που τα ερωτεύτηκαν όλοι οι έφηβοι του πλανήτη.

Από τότε, διάσημοι και μη έσπευσαν να τα προμηθευτούν φορώντας τα τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους. Κι αν στα πόδια των ενηλίκων μοιάζουν υπέροχα, στα πόδια των μικρών τους φαίνονται ιδανικά.

SNEAKERS 5

Ξεχνιέται εκείνη η εμφάνιση της Beyoncé με την μικρή της κόρη; Για ρίξε μια ματιά στα ποδαράκια της Blue Ivy ή στο total black look της Victoria Beckham που απογειώθηκε με το.. φωτεινό τελείωμα!

Διαβάστε επίσης

Δείτε τι γίνεται όταν τα μωρά λατρεύουν την μόδα! (φωτογραφίες)
Τα 15 τέλεια looks της North West που ζηλέψαμε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved