Γνωρίστε τα πιο κακομαθημένα παιδιά του Χόλιγουντ!

Θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι τα κακομαθημένα παιδιά απαιτούν διάφορα από τους γονείς τους προκειμένου να είναι ήσυχα και υπάκουα.

Γνωρίστε τα πιο κακομαθημένα παιδιά του Χόλιγουντ!

Στην περίπτωση των παιδιών διασήμων του Χόλιγουντ, μάλλον δεν ισχύει μόνο αυτό γιατί για να μείνουν ήσυχα και να είναι υπάκουα, πρέπει να τους κατεβάσεις όλον τον ουρανό με τα αστέρια! Για παράδειγμα, η Suri Cruise που έχει δει τον εαυτό της πολλές φορές σε εξώφυλλα περιοδικών, δεν συμβιβάζεται με μία επίσκεψη στη DisneyWorld αφού ο πατέρας της στα περυσινά της γενέθλια είχε κλείσει μέσα στη χώρα της Disney ολόκληρη τη σουίτα της Σταχτοπούτας για να μείνει ένα ολόκληρο βράδυ. Ένα άλλο κακομαθημένο παιδί του Χόλιγουντ θεωρείται και η κόρη της Salma Hayek και του François-Henri Pinault, η Valentina Paloma η οποία κάνει διακοπές σε εξωτικά μέρη της Καραϊβικής, παρακολουθεί γκαλά μόδας και εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί δίπλα στους γονείς της. Και είναι μόλις πέντε χρονών. Η κατά έναν χρόνο μικρότερη κόρη της Jennifer Lopez και αν είναι κακομαθημένη αφού η Emme εθεάθη τον περασμένο Οκτώβριο σε γκαλά μόδας να φορά αξεσουάρ του οίκου Chanel συνολικής αξίας 2.400 δολαρίων.

Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε από τη συγκεκριμένη λίστα την μόλις 13 μηνών κόρη της Beyonce, Blue Ivy της οποίας το πρώτο της πάρτι γενεθλίων στοίχισε 160.000 δολάρια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved