Οι κόρες του Bush έγραψαν ένα πολύ τρυφερό γράμμα στις κόρες του Obama

Η Αμερική αποχαιρέτησε την οικογενεια του Barack Obama και λιγοι είναι οι άνθρωποι που κατανοούν αυτή την αλλαγή. Δύο από αυτούς, είναι οι κόρες του Προέδρου Μπους. Οι οποίες έχοντας περάσει από εκεί, έγραψαν μία επιστολή στις κόρες του Προέδρου Ομπάμα.

Οι κόρες του Bush έγραψαν ένα πολύ τρυφερό γράμμα στις κόρες του Obama

Η αλλαγή από την καθημερινότητα στον Λευκό Οίκο είναι σίγουρα μεγάλη, αλλά και η αλλαγή από τον Λευκό Οίκο πίσω στην καθημερινότητα έχει τις δικές της δυσκολίες. Οι κόρες του Μπους έγραψαν τις σκέψεις τους και τις συμβουλές τους στη Sasha και τη Malia, η οποία δημοσιεύτηκε στο site του περιοδικού Time.

Μεταξύ άλλων έγραψαν:

Για τη θητεία στον Λευκό Οίκο:

«Καθήσατε σε ατελείωτα δείπνα, επισκεφθήκατε εθνικά πάρκα, συναντήσατε παγκόσμιους ηγέτες και καταφέρατε να γελάσετε με τα αστεία του μπαμπά σας, στο ετήσιο δείπνο των Ευχαριστιών, και όλα αυτά όσο ταυτόχρονα ήσασταν απλώς παιδιά, με το σχολείο και τους φίλους σας. Σας είδαμε να γίνεστε απόκορίτσια σε εντυπωσιακές έφηβες με χάρη και ευκολία. Και σε όλο αυτο, είχατε η μία την άλλη. Οπως εμείς».

Για τα ενδιαφέροντά τους:

«Απολαύστε το κολλέγιο. Δε θα έχετε το βάρος όλου του κοσμου στους ώμους σας πια. Ανακαλύψτε τα πάθη σας. Μάθετε ποιες είστε. Κάντε λάθη -επιτρέπονται. Συνεχίστε να βρίσκεστε με πιστούς φίλους που σας αγαπούν και θα σας προστατεύσουν. Αυτοί που σας κρινουν δε σας αγαπούν. Η καρδιά της κάθε μίας θα πει την αλήθεια, και αυτό είναι που μετράει».

Για την κριτική στους γονείς τους και το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή τους:

«Ζήσατε κάτω απο μεγάλη πίεση. Ακούσετε πολύ σκληρή κριτική για τους γονείς σας, από ανθρώπους που δεν τους έχουν γνωρίσει ποτέ. Μείνατε δίπλα τους, όταν οι γονείς σας , αυτοί που σας έφεραν στον κόσμο, που σας έδωσαν τον κόσμο, έγιναν απλοι τίτλοι σε πρωτοσέλιδα. Οπως πάντα, εκείνοι θα σας θαυμάζουν και θα σας επιδοκιμάζουν καθώς εσείς ξεκινάτε για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας. Κι εμείς θα κάνουμε το ίδιο για σας.»

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved