Kanneh-Masons: Τα πιο ταλαντούχα αδέλφια του κόσμου;

Οι Kanneh-Masons είναι έξι αδέλφια, 2 αγόρια και 4 κορίτσια που διαπρέπουν σε ένα ευρύ φάσμα κλασσικής μουσικής! O Simon Cowell τους έχει πει ότι ειναι η πιο ταλαντούχα οικογένεια στον κόσμο!

Kanneh-Masons: Τα πιο ταλαντούχα αδέλφια του κόσμου;

Εχουν κερδίσει πολλά βραβεία για τη μουσική τους και έχουν εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές. Πριν ένα χρόνο εμφανίστηκαν και στον Ημιτελικό του «Βρετανία Έχεις Ταλέντο», όπου και ο σκληρός Simon Cowell τους χαρακτήρισε την «πιο ταλαντούχα οικογένεια στον κόσμο».

_86A9478
_86A9499
_86A9506

Η Isata Kanneh-Mason, είναι η 19χρονη απόφοιτος του The Royal Academy of Music που παίζει πιάνο και μεταξύ άλλων έχει κερδίσει την Sir Elton John Υποτροφία, ενώ έχει παίξει και μαζί με τον μουσικό στην Βασιλική Ακαδημία.

Ο Braimah είναι 18 χρονών και παίζει βιολί, ενω μόλις κέρδισε την υποτροφία του στην Royal Academy of Music και μεταξύ άλλων έχει παίξει με τις Ορχήστρες του The Royal Festival Hall και Queen Elizabeth Hall.


Ο 17χρονος Sheku παίζε τσέλο και είναι ο νικητής του ΒBC Young Musician 2016, ενώ η 15 ετών Konya παίζει βιολί και πιάνο και είναι ήδη διακεκριμένο μέλος της Royal Academy Symphonia.

konya-kanneh-mason
jeneba-kanneh-mason
aminata-kanneh-mason



Η Jeneba στα 13 της παίζει τσέλο και πιάνο, έχει κερδίσει πολλά βραβεία και υποτροφίες, μεταξύ των οποίων και η Entrance Scholarship for The Royal Academy of Music
.

Τέλος η Aminata είναι μόλις 10 ετών και παίζει βιολί και πιάνο, ενώ είναι ήδη μελος της Chineke! Junior Orchestra.

Πόσο περήφανη άραγε θα είναι αυτή η μαμά;

Απολαύστε την εμφάνισή τους και τα συγκινητικά λόγια των κριτών στο περσινό Britain's Got Talent.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved