Οι νικήτριες που κερδίζουν προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα»

Οι νικήτριες του διαγωνισμού με δώρο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση "Το παιδί που μίλαγε με τα Φρούτα" την Κυριακή 2/12 στις 11:30πμ. είναι:

Οι νικήτριες που κερδίζουν προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΤΡΟΓΚΟΥΝΤΑ

ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΚΟΙΛΑΚΟΥ

Tο καινούριο παιδικό θεατρικό έργο του Χάρη Ρώμα, «Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα», είναι ένα σύγχρονο πολιτικό παραμύθι που αναφέρεται σε καταστάσεις της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας που είναι τόσο οικίες στα παιδιά αλλά και στους γονείς.

Το έργο καυτηριάζει παθογένειες του νεοέλληνα με χιούμορ προσιτό και κατάλληλο για την παιδική ηλικία και ταυτόχρονα διατηρεί όλη τη μαγεία ενός αυθεντικού παραμυθιού, το στοιχείο του παράδοξου, του φανταστικού και της αλληγορίας.

«Το παιδί που μίλαγε με τα φρούτα», είναι μια υπέρ - παραγωγή του ομίλου Μαροσούλη, σε μια μεγάλη σκηνή που ολόκληρα επίπεδά της ανεβοκατεβαίνουν, με ευφάνταστα σκηνικά της Αθανασίας Σμαραγδή, φουτουριστικά κοστούμια της Έβελυν Σιούπη, μουσική του υπέροχου Γιάννη Ζουγανέλη, χορογραφίες της νέας και πολλά υποσχόμενης Μόνικας Κολοκοτρώνη ενώ παίρνουν μέρος έντεκα ειδικά επιλεγμένοι ηθοποιοί που διαλέχτηκαν ειδικά για να υπηρετήσουν τις ανάγκες του έργου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved