Απαγόρευσαν σε 3χρονη καρκινοπαθή την είσοδο σε κινηματογράφο!

Ένα 3χρονο κορίτσι που διαγνώστηκε με καρκίνο θέλησε να πάει σινεμά, στις λιγες ώρες που είχε εκτός νοσοκομείου. Αλλά οι αρμόδιοι δεν την άφησαν γιατί είχε μαζί της ...τα φάρμακά της! Οι απειλές που ακολούθησαν ανάγκασαν τους αρμόδιους να κλείσουν την αίθουσα τελικά, μέχρι νεωτέρας.

Απαγόρευσαν σε 3χρονη καρκινοπαθή την είσοδο σε κινηματογράφο!

Η μικρούλα που πάσχει από έναν σπάνιο καρκίνο στο νευρικό σύστημα, έχει πάντα μαζί της ένα σακίδιο που περιέχει τα απαραίτητα για μια ενδεχόμενη παρενέργεια λόγω των δυνατών θεραπειών που κάνει. Συγκεκριμένα το σακιδιάκι της περιέχει τα φάρμακά της και μια αλλαξιά, καθώς και σακούλες για τον εμετό, και τίποτα παραπάνω.

9

Η Addison Wilson-Mitchell από το Batemans Bay ήταν στην απομόνωση για 43 μέρες μετά από την μεταμόσχευση μυελού των οστών που της είχε γίνει. Τελικά, την περασμένη Παρασκευή της επιτράπηκε να βγει από το σπίτι της και εκείνη θέλησε να δει την ταινία Ice Age. Η μικρή πάσχει απο νευροβλάστωμα και οι παρενέργειες από τις θεραπείες της μπορεί να είναι ισχυρές. Γι αυτο και κουβαλάει πάντα μαζί της μια αλλαξιά, και σακούλες σε περίπτωση εμετού.

3

Όταν πήγε με την οικογένειά της να μπει στην αίθουσα, της είπαν πως δεν μπορούσε να πάρει και την τσάντα με τα πράγματά της μαζί. Ο πατέρας της προσπάθησε να τους εξηγήσει πως είχε φάρμακα μέσα που χρειαζόταν, μία αλλαξιά και σακούλες, αλλά το προσωπικό ήταν ανένδοτο.

Staff told the Wilson-Mitchell family they couldn't take this backpack into the cinemas because of a policy against the bag-type and said they couldn't make an exception even though it only had medicine, spew bags and a change of clothes in case Addison got sick

Ο πατέρας της ζήτησε να μιλήσει με τον προϊστάμενο o oποίος όμως επέμεινε ότι δεν μπροεί να κάνει εξαιρέσεις για κανέναν! Η μόνη λύση, είπαν, είναι να πάρουν όσα περιείχε η τσάντα στα χέρια τους. Η μικρή όταν κατάλαβε πως τελικά δεν θα μπορούσε να δει την ταινία άρχισε να κλαίει, στιγμιότυπο που έκανε τη θεία της έξω φρενών και αποφάσισε να μοιραστεί τη φωτογραφία και την ιστορία στο Facebook. Οσο και αν επέμεναν για μία εξαίρεση οι γονεις, οι αρμόδιοι ήταν ανένδοτοι.

The three-year-old is pictured here on her first day out in Bateman's Bay clutching on to a tissue and crying because she 'couldn't go to the movies'

Η θεραπεία της μικρής είναι πολύ αυστηρή και ο χρόνος που δικαιούται έξω από το νοσοκομείο είναι πολύ λίγος. Εάν όλα πάνε καλά, θα περάσει τις επόμενες 3 εβδομάδες κάνοντας ακτινοθεραπεία και τους επόμενους 6 μήνες κάνοντας ανοσοθεραπεία.

12

Η οικογένεια όμως είπε πως δεν θα ξαναπάει στον κινηματογράφο και οι γονεις δήλωσαν δημόσια την απογοήτευσή τους για το γεγονός πως η κόρη τους πέρασε τις λίγες στιγμές ελευθερίας που είχε κλαίγοντας. Εν τω μεταξύ, η δημόσια κατακραυγή και οι απειλές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάγκασαν τους υπεύθυνους να κλείσουν την επιχειρηση μέχρι νεωτέρας.

6

Στην πόρτα του κινηματογράφου βρίσκεται πλέον ένα ιδιόχειρο σημείωμα που αναφέρει ότι εξατίας των απειλών που δέχεται το προσωπικό, δε μπορουν πλέον να εγγυηθούν για την ασφάλεια στον χώρο τους, οπότε και ο χώρος θα κλείσει προς το παρόν.

Η μαμά της μικρής, σχολίασε το γεγονός, λέγοντας πως οι απειλές που έγιναν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ήταν ανεπίτρεπτα και φυσικά δεν είχαν αυτό τον σκοπό όταν δημοσίευσαν την ιστορία της κόρης τους, η οποία πέρασε μία από τις ελάχιστες μέρες ελευθερίας της κλαίγοντας.

The cinema has been shut since the weekend, with a handwritten sign on the gate explaining the closure
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved