Τα παιδιά, οι παράξενοι ταξιδιώτες!

Οι περισσότερες μαμάδες θα έχετε πάρει ένα ειδικό τσαντάκι στα παιδιά σας ή ένα βαλιτσάκι το οποίο κουβαλούν μαζί τους σε όποια βόλτα ή ταξίδι.

Τα παιδιά, οι παράξενοι ταξιδιώτες!

Θα έχετε επίσης δει πόσο περίεργα είναι τα αντικείμενα που μερικές φορές θεωρούν πιο σημαντικά απ' οτιδήποτε άλλο θέλουν μαζί τους, ακόμη και από τα ρούχα τους. Η συγκεκριμένη είναι μία λίστα ενός παιδιού την οποία έκανε γνωστή μια μαμά και είναι σίγουρα από τις πιο τρελές που έχουμε δει.

1. Πέτρες, είναι από τα πιο βασικά αντικείμενα που έχει μαζί της η κόρης τη. 2. Παιχνίδια από το πιο μικρό και διαλυμένο που μπορεί να της έχει μείνει μετά από μια έξοδο σε ένα ταχυφαγείο. 3. Εσώρουχα: πάντα τα παιδιά βάζουν όλο τους το συρτάρι με εσώρουχα καθώς δεν ξέρουν να υπολογίσουν τι θα πρέπει να πάρουν μαζί τους. 4. Κούκλες: Συνοδεύονται απ' όλα τα ρούχα τους γιατί ποτέ κανένα κοριτσάκι δεν γνωρίζει τι ρούχο θα... θέλει η κούκλα τους. Το αντίστοιχο βέβαια για τα αγοράκια είναι τα αυτοκινητάκια, δεν είναι ποτέ αρκετά όσα και να πάρουν. 5. Τουβλάκια Lego: Αν ξεκινήσουν να παίζουν με αυτά δεν σταματούν και αν χάσουν έστω και ένα γίνεται πανικός. 6. Το αγαπημένο τους βιβλίο, μαρκαδόρους και μπογιές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved