Ανεκτίμητες στιγμές όταν το Beagle της οικογένειας συναντά το νεογέννητο μωρό (video)

Οταν οι γονείς φέρνουν ένα νεογέννητο στο σπίτι για πρώτη φορά, οι στιγμές είναι μοναδικές και φορτισμένες συναισθηματικά, ειδικά όταν υπάρχει κατοικίδιο που θα γνωρίσει το νέο μέλος. Η πρώτη σύσταση ειναι σημαντική και είναι ζωτικής σημασίας οι δύο νέοι "φίλοι" να τα πάνε καλά. Και τα δύο μέρη πρέπει να νιώθουν άνετα ο ένας με τον άλλον γι αυτό και οι γονείς πρέπει να βεβαιωθούν ότι τα κατοικίδια δε θα ζηλέψουν και δε θα αναστατωθούν.

Ανεκτίμητες στιγμές όταν το Beagle της οικογένειας συναντά το νεογέννητο μωρό (video)

Ο Scott Moore και η σύζυγός του θεώρησαν ότι θα ήταν καλύτερο να κρατήσουν το νεογέννητο και το Beagle τους μακριά για τους πρώτους μήνες, ώστε το σκυλί να συνηθίσει πρώτα τη νεά κατάσταση, τους ρυθμούς, τις μυρωδιές, τις εικόνες και τους ήχους που έρχονται μαζί με το νέο μωρό στο σπίτι.

Οταν έφτασε εκείνη η στιγμή... ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Το σκυλί πρώτα μύρισε το μωρό, έκανε μερικά βήματα πίσω και αμέσως... στρώθηκε για χάδια.

Οταν το μωρό κινήθηκε προς το Beagle, εκείνο χαμήλωσε το κεφαλάκι του για να μπορέσει ο μικρός να τον αγγίξει, ενώ λίγο πριν αρχίσει να τον γλύφει σε όλο του το προσωπάκι, αναζήτησε τα χάδια του μωρού ξαπλώνοντας όλο και πιο κοντά του.

Δείτε τις φανταστικές στιγμές της πρώτης γνωριμίας στο τρυφερό βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved