Είναι μόλις 9 ετών και φτιάχνει τσάντες για τις άστεγες γυναίκες

Αυτή είναι η Khloe Thompson. Το 9χρονο κορίτσι από τη Νότια Καλιφόρνια που αποφάσισε να βοηθήσει τις άστεγες γυναίκες της περιοχής της με όποιο τρόπο μπορούσε.

Είναι μόλις 9 ετών και φτιάχνει τσάντες για τις άστεγες γυναίκες

Ζήτησε λοιπόν απο τη μητέρα της να σκεφτεί ένα τρόπο προκειμένου να κάνουν τις γυναίκες αυτές να νοιώσουν καλύτερα. Και έτσι προέκυψε η ιδέα με τις τσάντες.

96479ade8be24df8ad182c1e0271b266

To 9χρονο κορίτσι με τη βοήθεια της μαμάς και της γιαγιάς του, ξεκίνησε να ράβει τσάντες, απλές και όμορφες, τις οποίες στη συνέχεια τις μοίραζε στις άστεγες γυναίκες.

jdhfkasdfhsdkfh

Η Khloe σύντομα έγινε η σταρ του σχολείου λόγω αυτής της πρωτοβουλίας ενώ οι τσάντες της, γνωστές ως «Khloe’s Kare Bags», γνωρίζουν μεγάλη απήχηση στις άστεγες γυναίκες. Σημειωτέον ότι η κάθε τσάντα περιέχει αποσμητικό, σαπούνι, λοσιόν, προϊόντα για γυναίκες και κάλτσες.

gierledd

Μάλιστα το καλοκαίρι ευλεπιστεί να μπορέσει να διοργανώσει ένα φιλανθρωπικό παζάρι αλλά με παιχνίδια αυτή τη φορά, για να δοθούν στα άστεγα παιδιά της πόλης.

βαγ

« Κανένα όνειρο δεν είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό», έγραψε η Khloe στην ιστοσελίδα της. Ελπίζει , όπως λέει, να αποτελέσει έμπνευση και για άλλα παιδιά τα οποία θα θελήσουν με τις πράξεις τους να αφήσουν το σημάδι τους στη γη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved