Είναι μόλις 4 ετών και έχει 110.000 followers στο Instagram. Δείτε γιατί

Η Hadlie Brechler είναι 4 ετών και αντί να παίζει με τα παιχνίδια της ασχολείται με την ορειβασία και την αναρρίχηση.

Είναι μόλις 4 ετών και έχει 110.000 followers στο Instagram. Δείτε γιατί

Και δεν εννοούμε ότι σκαρφαλώνει σε ειδικά διαμορφωμένους τοίχους για παιδιά, αλλά σε κανονικά βουνά με απόκρημνες πλαγιές.

girl

Σύμφωνα με τον μπαμπά της Jared, η μικρή άρχισε να «εξασκεί» τις ικανότητές της στο σπίτι σε ηλικία μόλις ενός έτους! Ανέβαινε και σκαρφάλωνε όπου μπορεί να φανταστεί κανείς, χωρίς να φοβάται.

ggggg

Οι γονείς της άρχισαν να την παίρνουν μαζί τους αρχικά για πεζοπορία και στη συνέχεια σε περιπετειώδεις εξορμήσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου (Grand Canyon, Μεξικό, Χαβάη).

gril333

Η εξέλιξη της μικρής ήταν εντυπωσιακή ενώ η μητέρα της Morgan φροντίζει να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες με τα κατορθώματα της κόρης της στο Instagram από όλα τα άγρια μέρη που επισκέπτονται.

sssss

" Είναι σημαντικό για τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με τη φύση", τονίζει η Morgan και προσθέσει: " Θέλω η Hadlie να εκτιμήσει τη ζωή και δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μάθει, να αναπτυχθεί και να νοιώσει ευγνωμοσύνη, από το να είναι κοντά στη φύση. Η κόρη μου είναι η έμπνευσή μου. Δεν θα ήθελα να μοιραστώ με κάποιον άλλο τα ταξίδια μου. Μόνο μαζί της», δήλωσε η περήφανη μητέρα.

fdgfgsdfgs
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved