Θα δακρύσετε- Το βίντεο που έγινε viral! Ο καλύτερος δισέγγονος στον κόσμο είναι αυτό το αγόρι!

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο όπου ένας νεαρός άνδρας ζητά από την προγιαγιά του να χορέψουν έγινε viral, στο Facebook και το YouTube.

Θα δακρύσετε- Το βίντεο που έγινε viral! Ο καλύτερος δισέγγονος στον κόσμο είναι αυτό το αγόρι!

Ο Jarryd Stoneman, ένα 23χρονο αγόρι από τη Νέα Ζηλανδία, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο, εξηγώντας ότι η «γιαγιούλα» του δεν μπορεί να θυμηθεί και πολλά αλλά ακόμη γνωρίζει πώς να χορέψει.

12821564 1054141114644593 1607992679230225186 n

Για περίπου έναν χρόνο ο Jarryd πρόσεχε και φρόντιζε την 93χρονη προγιαγιά του, Katie Thomas, που υποφέρει από Alzheimer. Κάθε πρωί βάζει μουσική στο δωμάτιο της γιαγιάς αλλά μια μέρα σκέφτηκε να της ζητήσει να χορέψουν μαζί.

«Ζήτησα από τη γιαγιούλα μου να χορέψουμε. Δεν θυμάται και πολλά αλλά ακόμη γνωρίζει πώς να χορέψει», έγραψε ο Jarryd στο Facebook.

jarryd1 a

Στο βίντεο ο νεαρός, χορεύει πολύ προσεκτικά με τη γιαγιά του, την κρατά και σε κάποιο σημείο του βίντεο γονατίζει ώστε να μπορούν να χορεύουν στο ίδιο ύψος. Το στοργικό αγόρι, επίσης δίνει στη γιαγιά ένα φιλί στο μέτωπο και ένα στο μάγουλο, δείχνοντάς της την αγάπη του.

Το βίντεο έχουν παρακολουθήσει πάνω από 60,000 χρήστες στο Facebook και έχει κοινοποιηθεί άλλες τόσες φορές με τους περισσότερους να σχολιάζουν ότι αυτό που είδαν είναι ό,τι πιο τρυφερό, συγκινητικό και αξιαγάπητο έχουν δει μέχρι σήμερα.

«Γνώριζα ότι όλοι αγαπούν τη γιαγιά μου αλλά δεν περίμενα το βίντεο που ανέβασα στο διαδίκτυο να έχει τόση απήχηση», είπε ο Jarryd σε τοπική εφημερίδα.

jarryd2 a

Η γιαγιά του δεν γνωρίζει πόση αγάπη εισέπραξε η ίδια και ο δισέγγονός της, «Η γιαγιούλα μου ζει στον δικό της μικρόκοσμο. Είναι ευτυχισμένη. Πολλοί, που έρχονται να τη δουν της λένε "Γιαγιά, έγινες διάσημη". Εκείνη απλά κουνά καταφατικά το κεφάλι της και γελά, γιατί πολύ απλά δεν καταλαβαίνει πόσο την έχει αγαπήσει ο κόσμος και τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα!».

Τέλος ο 23χρονος, παρότρυνε όλους όσους έχουν δει το βίντεο να αγαπούν και να ζουν τις στιγμές με τις γιαγιάδες και τους παππούδες τους. Όταν φύγουν θα είναι αργά για να δείξουν την αγάπη τους σε εκείνους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved