Πώς μια μαμά μετέτρεψε τα παλιά κουτιά σε ονειρική κουζίνα για την κόρη της! (εικόνες)

Μια μαμά κατάφερε να κάνει το όνειρο της κόρης της πραγματικότητα. Μετέτρεψε τα άχρηστα παλιά χαρτόκουτα σε κουζίνα για ατελείωτο παιχνίδι.

Πώς μια μαμά μετέτρεψε τα παλιά κουτιά σε ονειρική κουζίνα για την κόρη της! (εικόνες)

Αυτή η μαμά απέδειξε ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία σε όλες εκείνες τις μεγάλες φαντεζί παιδικές ξύλινες κουζίνες. Η Rodessa Villanueva-Reyes, μια μητέρα από τις Φιλιππίνες, δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook φωτογραφίες για το πώς κατάφερε να μετατρέψει όλα τα παλιά χάρτινα κουτιά που είχε, σε μια ονειρική κουζίνα για την ενός έτους κόρη της.

DIY Cardboard Play Kitchen Kids 1
DIY Cardboard Play Kitchen Kids 2

Από τη στιγμή που η κόρη της λατρεύει να παίζει με κουζίνες και κουζινικά, η πολυμήχανη και ταλαντούχα μαμά αποφάσισε να αξιοποιήσει τα παλιά κουτιά που συνέλεξε από τους φίλους της.

DIY Cardboard Play Kitchen Kids 3
DIY Cardboard Play Kitchen Kids 4

Η Rodessa και ο σύζυγός της έστησαν τα κουτιά, σημάδεψαν με μαρκαδόρο που θα βάλουν τον ψεύτικο νεροχύτη, ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων, αγόρασαν χρώματα, υφάσματα και αυτοκόλλητα, εκτύπωσαν ο,τι άλλο ήθελαν και έφτιαξαν την πιο όμορφη κουζίνα που έχετε δει πότε.

DIY Cardboard Play Kitchen Kids 5
DIY Cardboard Play Kitchen Kids 6

Με αυτό τον τρόπο χάρισαν επιπλέον διασκέδαση στη μικρή τους κόρη. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτό το αριστούργημα είναι φτιαγμένο από χαρτόνια.

DIY Cardboard Play Kitchen Kids 7
DIY Cardboard Play Kitchen Kids 8

via forurbanwomen.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved