Πέντε κλασικές ταινίες που μπορείτε να δείτε σήμερα, Πρωτοχρονιά, με τα παιδιά σας

Οι γιορτές εκτός από βόλτα με τα παιδιά προσφέρονται και για οικογενειακές στιγμές στο σπίτι με παιχνίδι και παιδικές ταινίες.

Πέντε κλασικές ταινίες που μπορείτε να δείτε σήμερα, Πρωτοχρονιά, με τα παιδιά σας

Εμείς σας προτείνουμε πέντε κλασικές ταινίες που είναι πλήρως εναρμονισμένες με το πνεύμα των ημερών! Μπορείτε να ανακαλύψετε και άλλες , περισσότερο ή λιγότερο γνωστές.

Scrooge
Ταινία του 1951, που μεγάλωσε γενιές και γενιές –βασισμένη στο παραμύθι του Κάρολου Ντίκενς. Πρωταγωνιστής ο Εμπενίζερ Σκρουτζ, ο μεγαλύτερος τσιγκούνης του Λονδίνου, θα δεχτεί την παραμονή των Χριστουγέννων την επίσκεψη τριών πνευμάτων, τα οποία θα τον πάρουν μαζί τους σ' ένα ταξίδι στο χρόνο και θα του αλλάξουν τη ζωή.

scrooge 1

Εlf (2003)
Ο Μπάντι, που μεγάλωσε μαζί με τα ξωτικά του Αι-Βασίλη, αναζητά στη Νέα Υόρκη τον πατέρα του, έναν κυνικό εκδότη παιδικών βιβλίων, αναστατώνει τη ζωή του, όπως και πολλών άλλων με την αφέλειά του, αλλά καταφέρνει να μεταφέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια απάνθρωπη μητρόπολη.

elf movie 1

A Christmas Story (1983)
Ο Ράλφι προσπαθεί να πείσει τους γονείς του ότι ένα όπλο Red Ryder BB είναι το ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα, ενώ ο σκηνοθέτης Bob Clark κάνει μια μεγάλη επιτυχία στο είδος των ταινιών για όλη την οικογένεια!

a christmas story film 1

The Santa Clause (1994)
Αυτή η οικογενειακή κωμωδία είναι μια από τις καλύτερες ταινίες για τα Χριστούγεννα που γυρίστηκε τη δεκαετία του ’90 με το μεγάλο αστέρι Tim Allen να υποδύεται τον Scott Calvin, έναν συνηθισμένο άνθρωπο που σκοτώνει κατά λάθος τον Άγιο Βασίλη την παραμονή των Χριστουγέννων. Αφού ανεβαίνει στο έλκηθρο και βοηθά τους ταράνδους να παραδώσουν τα δώρα, ο Scott αποφασίζει να παίξει το ρόλο του Άη Βασίλη για πάντα!

TIM

It’s A Wonderful Life (1946)
Μια ταινία η οποία δεν είναι τίποτα λιγότερο από το κλασική, η οποία δύσκολα θα εκτοπιστεί από την κορυφή. Ο James Stewart πρωταγωνιστεί ως αυτοκαταστροφικός τύπος που θέλει να αυτοκτονήσει, πριν ένας μυστηριώδης φύλακας άγγελος τον οδηγήσει σε ένα ταξίδι που θα του αποδείξει πως η υπάρξή του απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί μάταια. Ο ορισμός της ‘feel good’ ταινίας, το It’s A Wonderful Life είναι ένα Χριστουγεννιάτικο κινηματογραφικό must.

Its a Wonderful life 1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved