Χριστουγεννιάτικη βόλτα στην Αθήνα με τα παιδιά

Ο καλός καιρός μπορεί να μην παραπέμπει σε Χριστούγεννα όμως είναι σύμμαχός μας για βόλτες στην στολισμένη πρωτεύουσα.

Χριστουγεννιάτικη βόλτα στην Αθήνα με τα παιδιά

Μετά λοιπόν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μπορείτε να πάρετε τα παιδιά σας και να ξεκινήσετε τις περιπλανήσεις σε διάφορα σημεία της πόλης που έχει ντυθεί γιορτινά.

Ξεκινήστε τη βόλτα σας από το Σύνταγμα που φέτος έχει στολιστεί νωρίτερα από κάθε άλλη φορά και στη συνέχεια κάντε μία βόλτα στον Εθνικό Κήπο. Πάντα υπάρχει κάποια γωνιά που δεν έχετε ανακαλύψει.

Aλλωστε η πλατεία Συντάγματος ως τις 27 Δεκεμβρίου θα αποτελεί το κέντρο της μουσικής με 25 συναυλίες, ενώ στον Εθνικό Κήπο και στην πλατεία Κοτζιά χτυπά η καρδιά των παιδικών εκδηλώσεων. Μέσα από αφηγήσεις παραμυθιών, μυστικές διαδρομές, αλλά και περιπλανήσεις με οδηγό τ’ αστέρια, τα παιδιά θα ανακαλύψουν τον Εθνικό Κήπο, ενώ στην πλατεία Κοτζιά θα ζωντανέψουν το αστέρι τους και θα φτιάξουν το δικό τους έργο κινούμενης εικόνας.

Για όσους βρίσκονται ή προτιμούν τα νότια προάστια και θέλουν θάλασσα, η Μαρίνα Φλοίσβου έχει μετατραπεί σε χριστουγεννιάτικη Ριβιέρα. Με open air ρεσιτάλ πιάνου και χορωδίες, κατασκευές και σεμινάρια... μαγείας για τα παιδιά, μπαζάρ από το Χαμόγελο του Παιδιού, παιδικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και διάφορες δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα . Ο Αϊ-Βασίλης ήρθε και φέτος με το άρμα του και έριξε άγκυρα πλάι στο κύμα, ενώ ως τις 3/1 έχει προγραμματιστεί μια σειρά εκδηλώσεων κάτω από την ομπρέλα Musical Christmas. Η πρόσβαση στη μαρίνα Φλοίσβου γίνεται με λεωφορεία και φυσικά το τραμ.

Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε να παρακολουθήσετε θεατρικές παραστάσεις για τα παιδιά, να δείτε ταινίες ή να επισκεφτείτε οργανωμένους χώρους που φιλοξενούν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και παιχνίδια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved