Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με το μωρό σας-Τι θα χρειαστείτε

Το αεροπλάνο είναι μακράν το ευκολότερο μέσο μεταφοράς  όμως αν ταξιδέψετε για πρώτη φορά  με το μωρό σας, χρειάζεστε  να οργανώσετε το ταξίδι σας.

Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με το μωρό σας-Τι θα χρειαστείτε

Φυσικά δεν είναι δυνατόν να προβλέψετε όλα τα απρόοπτα, γι αυτό μερικές φορές θα πρέπει απλά να κάνετε υπομονή και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ότι κι αν συμβεί.

Ξεκινήστε λοιπόν την οργάνωση του ταξιδιού από την κράτηση. Ενημερώστε ότι θα έχετε βρέφος μαζί σας και ζητήστε μία θέση με αρκετό χώρο για τα πόδια. Ρωτήστε αν η αεροπορική εταιρεία διαθέτει κούνιες για μωρά και εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, μπορείτε να παραγγείλετε μία για να είναι άνετο το μωρό σας στη διάρκεια της πτήσης.

Αν ταξιδεύετε με πολύ μικρό μωρό, μεταφέρετέ το με μάρσιπο για να έχετε ελεύθερα τα χέρια σας ή με πτυσσόμενο καρότσι. Μπορείτε να ρωτήσετε το προσωπικό εδάφους αν το αεροδρόμιο παρέχει καρότσια -οι αποστάσεις μέχρι το σημείο επιβίβασης είναι μεγάλες και είναι εξοντωτικό να τις καλύπτετε προσπαθώντας να κουβαλήσετε τις χειραποσκευές σας και ένα μωρό.

Να έχετε ό, τι χρειάζεστε σε μία ελαφριά κρεμαστή τσάντα (παιχνίδια, πάνες, αλλαξιές) που θα την έχετε μαζί σας στο αεροπλάνο.

Τι να έχετε μαζί σας
-Το διαβατήριο του παιδιού
-Το βιβλιάριο υγείας του
-Πλαστικοποιημένο σεντονάκι για το άλλαγμα της πάνας
-Πλαστικές σακούλες
-Θερμός
-Μπιμπερό
-Πλαστικό κυπελλάκι και πλαστικό πιατάκι
-Παιχνίδια
-Αντικείμενα που παρηγορούν το παιδί (αγαπημένο του παιχνίδι, κουβερτούλα)
-Αλλαξιές ρούχων
-Ένα πακέτο πάνες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved