Δωράκια ιδανικά για αγόρια και κορίτσια 9 μηνών έως 3 ετών

Είμαι μαμά σε ένα αξιολάτρευτο κοριτσάκι που λατρεύει το ροζ χρώμα και περιβάλλεται από κοριτσίστικα παιχνίδια. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορώ να επιλέγω εύκολα δώρα για κοριτσάκια όλων των ηλικιών.

Δωράκια ιδανικά για αγόρια και κορίτσια  9 μηνών έως 3 ετών

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Έχω μάθει τι θέλουν, πώς το θέλουν και τι τους αρέσει. Στα αγόρια όμως, η αλήθεια είναι πως δυσκολεύομαι πολύ. Πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι θα κάνει ένα αγοράκι να χαρεί. Και κάπως έτσι ήρθαν τα δύσκολα. Η κολλητή μου φίλη, πριν από 12 μήνες έφερε στον κόσμο ένα αξιολάτρευτο αγοράκι. Το πρώτο δώρο που του πήρα ήταν ένα πουκαμισάκι και ένα τζιν παντελονάκι και λίγο αργότερα επέλεξα τα μαλακά τουβλάκια Clemmy από την ΑS company.

Πριν μερικές εβδομάδες όμως, είχε τα γενέθλιά του και ήθελα να του πάρω κάτι που θα ήταν διασκεδαστικό, που θα το έκανε να χαρεί και κάτι που πάνω από όλα θα του κέντριζε το ενδιαφέρον για να παίξει. Σε όλες μου τις αγορές εμπιστεύομαι την ΑS, αυτός ήταν και ο λόγος που πρώτα πήγα στο διάδρομο με τα παιχνίδια της. Όχι και άδικα. Βρήκα αυτό που ήθελα και αυτό που θα έκανε τον μικρό Ιωάννη να πετάξει από χαρά.

john

Πήρα τον Σκουτεράκια της σειράς Baby Clementoni! Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό κέντρο δραστηριοτήτων, που μαθαίνει σε ένα μωρό τα πρώτα γράμματα, τους αριθμούς και τα σχήματα. Επίσης βοηθά στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, της γλώσσας και της φαντασίας του, ενώ διεγείρει την ακουστική και οπτική αντίληψη. Τέλος έχει πολλούς ήχους, χαρούμενες μελωδίες και μιλάει Αγγλικά. Ο μικρός, το λάτρεψε.

john2

Τώρα, σκέφτομαι και το χριστουγεννιάτικο δώρο του το οποίο δεν είναι άλλο από το τραπέζι δραστηριοτήτων της ίδιας σειράς από την Baby Clementoni. Ήδη φαντάζομαι τη χαρά του μόλις δει αυτό το έξυπνο τραπεζάκι που μιλάει και τραγουδάει, που λέει τους αριθμούς, τα γράμματα, τα χρώματα και τα σχήματα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που διεγείρει την ακουστική την οπτική αντίληψη και τις χειρονακτικές δεξιότητες με 9 διαδραστικά κουμπιά. Σίγουρα θα ξετρελαθούν και οι κόρες μας που αν και είναι πέντε ετών θα ρίξουν μια ματιά στο καινούριο παιχνίδι του Ιωάννη.

john tria

Αν και εσείς δυσκολεύεστε να αγοράσετε δωράκια για παιδιά και δη για αγόρια όπως εγώ, πριν ψάξετε οπουδήποτε αλλού ρίξτε μια ματιά στα καταστήματα παιχνιδιών στο διάδρομο με τα παιχνίδια που έχει δημιουργήσει η Baby Clementoni με αγάπη για αυτά τα παιδιά για αγόρια και κορίτσια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved