Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Όταν με κοίταξε ο γιος μου πρώτη φορά μου κόπηκαν τα πόδια»

Ευτυχισμένος πατέρας και ολοκληρωμένος σύζυγος, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μας δείχνει τον γιο του για πρώτη φορά και εξομολογείται στο mothersblog.gr πως η εικόνα του γιου του έχει μηδενίσει όλα όσα βίωσε μέχρι τώρα στη ζωή του.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: «Όταν με κοίταξε ο γιος μου πρώτη φορά μου κόπηκαν τα πόδια»

Από τον Γιάννη Βίτσα

-Πώς αισθανθήκατε ότι έμεινε η Εβελίνα έγκυος;

«Σα να πηγαίνω στο παράδεισο χωρίς να γνωρίζω που βρίσκεται η πόρτα. Ήμουν βέβαιος ότι έρχεται το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου και ότι θα βιώσω πράγματα που δεν έχω ξαναζήσει , αλλά λόγω της άγνοιας που είχα, επειδή ήταν η πρώτη εγκυμοσύνη της συζύγου μου ένιωθα αμήχανα.»

-Πώς νιώσατε όταν είδατε για πρώτη φορά το γιο σας;

«Μετά από σαράντα ώρες τοκετού, την ώρα που γεννήθηκε και τον ακούμπησαν στο στήθος της γυναίκας μου, του μίλησα. Όταν με κοίταξε μου κόπηκαν τα πόδια. Δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένη στιγμή νομίζω για έναν άνθρωπο. Είναι μεγαλείο της ζωής. Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν αντίκρισα το γιο μου.»

-Από τις σαράντα ώρες τοκετού αντιλαμβάνομαι ότι η Εβελίνα είχε δύσκολη γέννα...

«Ναι. Είχε δύσκολη γέννα όντως. Δεν άνοιγε ο τράχηλος και χρησιμοποιήθηκε επισκληρίδιος.»

-Πως είναι η ζωή σας με το γιο σας;

«Είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου. Περνώ πολλές ώρες μαζί του. Είμαι δίπλα του κάθε στιγμή. Δεν απέχω από τίποτα... Τον ταΐζω, τον αλλάζω, τον κάνω μπάνιο!»

-Ποια είναι η πιο όμορφη και συγκινητική στιγμή που έχετε ζήσει ως τώρα με το παιδί;

«Κάθε του έκφραση, κάθε του φιλί και αγκαλιά με ταξιδεύει στον παράδεισο. Δεν υπάρχει ένα μεμονωμένο γεγονός στο οποίο μπορώ να ανατρέξω, αλλά πολλές επαναλαμβανόμενες ευτυχισμένες στιγμές.»

- Μιλά;

«Στις 8 Οκτώβρη ήταν τα πρώτα του γενέθλια. Έχει ξεκινήσει να περπατά, έχει ψελλίσει τις λέξεις μπαμπά, μαμά, παππού, γιαγιά, εγώ, νερό, γάλα. Μαθαίνει πια απλές λεξούλες.»

- Πώς αισθανθήκατε όταν σας είπε "μπαμπά";

«Νόμιζα ότι έλεγε κάτι άλλο. Όταν μου είπε η γυναίκα μου «σε φωνάζει», τρελάθηκα από την χαρά μου. Έχω βιώσει μία πολύ έντονη ζωή, έχω ταξιδέψει πάρα πολύ, έχω φτιαχτεί και έχω καταστραφεί οικονομικά δύο φορές, βίωσα απίστευτες εμπειρίες, όμως, πιστέψτε με, η εικόνα του παιδιού μου μηδενίζει τα πάντα!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved