Πρόταση για παιδικό δωμάτιο αν λατρεύει τα αεροπλάνα

Συνήθως τα αγοράκια έχουν λατρεία για τα αυτοκίνητα ή τα αεροπλάνα. Στηριζόμενοι στο δεύτερο, βρήκαμε και σας προτείνουμε μία πολύ ωραία ιδέα για παιδικό δωμάτιο αγοριού με μία ειδική κατασκευή για κρεβάτι που δεν θα σας στοιχίσει πολύ.

Πρόταση για παιδικό δωμάτιο αν λατρεύει τα αεροπλάνα

Με βάση την παραπάνω φωτογραφία, μπορείτε να ζητήσετε από μαραγκό να δημιουργήσει την παραπάνω κατασκευή για κρεβάτι στην οποία το αγοράκι σας θα χαίρεται να κοιμάται. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε από τον μαραγκό στο ίδιο χρώμα ξύλου να σας φτιάξει και μία μικρή ντουλάπα ώστε να χρησιμοποιήσει ως αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά του αντικείμενα. Για την διακόσμησή του φυσικά θα χρησιμοποιηθούν αεροπλάνα διαφόρων τύπων τα οποία θα κρεμαστούν από το ταβάνι ενώ για μία ακόμα ομορφότερη πινελιά μπορείτε να βρείτε ταπετσαρία με αεροπλάνα για να ξετρελαθεί ο γιος σας.

Πόσο επηρεάζουν τα παραμύθια ένα μωρό!

Είστε μητέρα νεογέννητου μωρού και νιώθετε πως είναι ακόμα πολύ νωρίς να συμβάλλετε στην διαπαιδαγώγησή του και τη μόρφωσή του. Κάνετε όμως λάθος καθώς το παιδί είναι ικανό να αφομοιώνει διάφορα ερεθίσματα από εσάς, αρκεί να είναι τα σωστά. Ένα μωρό ολοκληρώνει τη μαθησιακή του ικανότητα μέχρι τον πρώτο χρόνο της ηλικίας του και έτσι εσείς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να του δώσετε τις σωστές βάσεις ώστε στο μέλλον να αφομοιώνει σωστά και πιο εύκολα τα πάντα γύρω του. Έτσι, μπορείτε ακόμα και από τις 40 πρώτες μέρες της ζωής του μωρού σας να το ηρεμείτε διαβάζοντάς του όμορφα παραμυθάκια. Υπάρχουν στο εμπόριο και μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα βιβλία με παραμύθια για μικρές ηλικίες παιδιών ενώ υπάρχουν και cds όπου έμπειροι επαγγελματίες απαγγέλλουν με ορθοφωνία παραμύθια, αργά και με σταθερή φωνή ώστε τα μωρά να λαμβάνουν όλα τα ερεθίσματα που πρέπει και μάλιστα με τον σωστό τρόπο. Έτσι, μεγαλώνοντας το παιδί θα πει σωστά τις πρώτες του λεξούλες και θα σας απαλλάξει από τον κόπο να πρέπει εσείς να τα μάθετε τις πρώτες του λέξεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved