Δείτε την απίστευτη απάντηση μαθήτριας σε μαθηματικό πρόβλημα

Η Maddy Douglas, μαθήτρια της τετάρτης Δημοτικού, πραγματικά εξέπληξε τη δασκάλα της με την απάντησή της σε ένα πρόβλημα μαθηματικών καθώς χρησιμοποίησε όχι τους γνωστούς μαθηματικούς τύπους αλλά το «γυναικείο κώδικα»!

Δείτε την απίστευτη απάντηση μαθήτριας σε μαθηματικό πρόβλημα

Η ερώτηση που έπρεπει να απαντήσουν τα παιδιά της τάξης της, βασίζονταν στο σενάριο ότι μια ομάδα τεσσάρων αγοριών και μια ομάδα τεσσάρων κοριτσιών έβγαιναν ραντεβού σε διαφορετικούς συνδυασμούς.

Και μπορεί οι συμμαθητές της Maddy να πάσχιζαν να βρουν τη λύση η μικρή μαθήτρια όμως την είχε έτοιμη: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό το πρόβλημα γιατί η μαμά λέει ότι σύμφωνα με τον «γυναικείο κώδικα» δεν πρέπει να βγαίνεις ραντεβού με τους πρώην των φίλων σου».

photo

Η μητέρα της Maddy, Jenn Douglas , ανέβασε τη φωτοτυπία της άσκησης μαζί με την απάντηση της κόρης της στη σελίδα της Huffington Post Parents στο Facebook με το hashtag #girlcodetrumpscommoncore, και όπως δήλωσε, στη HP , η κόρη της δεν την είχε δει ποτέ τόσο αηδιασμένη. «Είδε την αντίδρασή μου και είπε "δεν είπες ότι δεν κάνει να βγαίνεις με τους πρώην των φίλων σου;" Θεωρώ τον εαυτό μου ανοιχτόμυαλο άνθρωπο και προσπαθώ, ως μητέρα που μεγαλώνει μόνη το παιδί της, να της διδάξω για την ισότητα αλλά και την διαφορετικότητα μεταξύ των ανθρώπων.»

Δηλώνει λοιπόν περήφανη για την απάντηση της κόρης της , ωστόσο κρατά επιφυλάξεις για την καταλληλότητα της ερώτησης.

Οσο για την αντίδραση της δασκάλας της μικρής Maddy, γέλασε με την απάντηση, χαρακτηρίζοντάς τη «Καλό επιχείρημα».

Image by Elizabeth Albert

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved