Πώς να διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτι που θα είναι διασκεδαστικό και για τους γονείς!

Μπορεί ένα πάρτι γενεθλίων να είναι διασκεδαστικό για μικρούς και μεγάλους;  Ναι, μπορεί εφόσον πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Εννοείται ότι πρωταρχικός στόχος ενός πάρτι είναι να περάσουν καλά τα παιδιά αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα να διασκεδάσουν και οι γονείς αφού θα παρευρεθούν για κάποιες ώρες στο πάρτι δεν θα ήταν καθόλου άσχημα.

Πώς να διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτι που θα είναι διασκεδαστικό και για τους γονείς!

Εκτός λοιπόν από τις προσκλήσεις, το χώρο που θα γίνει το πάρτι, το φαγητό για τα παιδιά , τον άνθρωπο που θα τους απασχολήσει- ψυχαγωγήσει, τα δωράκια για τους φίλους των παιδιών, μπορείτε να προγραμματίσετε τα εξής για τους γονείς:

  • Δημιουργήστε ένα χώρο για τους γονείς όπου θα μπορούν να βλέπουν μεν τα παιδιά αλλά να μην είναι μαζί τους.
  • Φροντίστε να έχετε ένα μικρό μπουφέ για τους γονείς. Δεν χρειάζεται να είναι πλούσιος αν οικονομικά δεν έχετε τη δυνατότητα. Αρκούν καφέδες, ποτά , αναψυκτικά και κάποια κρύα σνακ.
  • Αν το πάρτι είναι θεματικό μπορείτε να ζητήσετε από τους γονείς να έρθουν μεταμφιεσμένοι.
  • Δεν ανοίγετε τηλεόραση ( ναι , ναι έχει συμβεί).
  • Αν οι γονείς δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, κάνετε τις συστάσεις και αν είστε εσείς ο συνδετικός κρίκος, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, περνάτε από τα πηγαδάκια, για να «τονώσετε» την κουβέντα.

Το βασικότερο βέβαια όλων είναι η καλή διάθεση των γονιών του παιδιού που διοργανώνουν και το πάρτι, αφού έχει αποδειχθεί ότι πολλές φορές είναι μεταδοτική!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved